Biker Q 1635 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji treba mi jedan polovan bicikl, prosecan i da nije skup ))), resio sam dva tocka pa pokrecem svojom snagom (znaci 1 ks, kubikaza nije bitna) tako da ko u podrumu ima neki bicikl da mu sakuplja prasinu i hoce da proda neka ponudi... Poz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1093 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, malo vozen, stajao jedno 3god obesen na zid, Polar Mirage 21 brzina, 2 slik nove gume i 2 prakticno nove da kazemo polu slik. E sad, koliko para, nemam pojma. Koliko si ti planirao da izdvojis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jun 21, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jednu,stoji u podrumu bezveze,menjaci su perfektni,gume prve,fabricke,sve fabricko,koliko dajes za ovu?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tocak 0 Napisano Jul 2, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam genesis na prodaju moze se pogledati na http://www.cikloberza.com/show.php?id=42119 moze i popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1635 Napisano Jul 14, 2011 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na ponudama, ali ja trazim neki jeftiniji bicikl, nije bitna marka bitno je da ima 2 tocka i da moze da me prebaci od tacke A do tacke B, odnosno da ne pesacim do prodavnice i sl... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 14, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...