Clyde 182 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Dan je poceo sasvim normalno, probudili su me FJCharlie i Nix posto sam trebao da ih vodim kod mog majstora da zamene lance bregaste. Nalazimo se kod toplane na Miljakovcu i krecemo do majstora na Petlovo Brdo. Oko 9.25 ih prepustam majstoru i krecem put Novog Beograda da se nadjem sa kolegom, nalazenje zakazano za 9.45. Nije previse vremena, ali cenim da stizem na vreme. Izlazim na Ibarsku, do kraja pa na Adu, sajam, Gazela, iskljucenje kod Sava Centra i put Jurija Gagarina gde treba da se nadjem sa kolegom u 63. bloku. Voznja redovna, provlacenje, obilazenje, uglavnom siroke ulice pa nema vecih guzvi barem za mene i mog Horneta. Iskljucujem se kod Sava Centra, i krecem ka buvljaku. Na semaforu pre zeleznickog nadvoznjaka na ulazu u Jurija Gagarina crveno svetlo na semaforu i kolona koju naravno obilazim i stajem prvi, pali se zeleno i ja krecem. Prva, gas, druga, gas, treca i lagano opet po gasu, kad kod benzinske stanice pre buvljaka dva marsovca, od kojih jedan istrcava na ulicu ispred kamiona koj su vec zaustavili i zaustavlja mene. Rekoh sebi sjajno, bas ovakav susret trece vrste mi je trebao da me razbudi i da pritom zakasnim, al sta je tu je, resih da kocim, pa da vidimo sta ce biti. Na motoru nemam tablicu, drzim je u rancu, kao i registracionu nalepnicu, na glavi kaciga naravno, nigde bez nje, nemam prsluk i komplet prve pomoci, ali koceci i dajuci desni migavac shvatam da ce mi to biti najmanji problem. Marsovac drzi dezintegrator koji ispaljuje laserske zrake(radar) kojim me je upucao dok sam ja ne sluteci nista uzivao u sirokim ulicama Novog Beograda. Stajem, kaze mi marsovac, pomeri motor jos desno, valjda se plase da me ne pokupi neko od ovih koje sam obisao na semaforu. Silazim sa motora, skidam kacigu i fantomku, marsovac trazi dokumenta, i pokazuje mi svoje oruzije na cijem ekranu vidim da se i nisam nesto pretrgao, 82 km/h na 174 metara daljine, ali opet je to 32 km/h preko ogranicenja. Dajem mu saobracajnu i licnu, zaboravih vozacku u razmisljanju na sta cu sad da se vadim! Dajem i vozacku, uredna A kategorija vise godina, vidim da je marsovac barem malo zadovoljan onim sta je video do sada, medjutim sad prolazi sa zadnje strane motora i gleda nosac tablice koje je prazan... Naravno sledi situacija u kojoj drzim tablicu kao u onom slikanju za dosije u americkim filmovima, objasnjavam kako su mi klinci polomili okvir tablice i da bas sad idem da kupim okvir, na sta on odgovara pa sto je ne izbusis, sta ce ti okvir! Sad prelazi za prednje strane motora, gleda mog naked-a, koji ima vizir iznad fara i pita, a nalepnica, na sta ja sa osmehom odgovaram tu je pokazujuci na ranac. Pita covek sto nisi zalepio, pokazujuci mi njihove nalepnice na motorima, ja kazem da mi se ne lepi na vizir, na sta on hladno odgovara zalepi ispod na satove (nema veze sto je vizir crn i sto se nista nece videti...). U tom trenutku prilazi i drugi gospodin u plavom i pita kolegu da li imam tablicu i koliko sam vozio, cuvsi odgovore, odmahnuvsi rukom i pogledavsi kolegu, vec su poceli da se dogovaraju gde ce dalje, razmenili jos par recenica samnom vracajuci mi dokumenta, pitah ih kako ih sluze motori, nije lose kazu Mane automatici, idu kao blesavi... Krecemo zajedno, otvaraju nam se semafori duz Jurija Gagarina, vozim 100 km/h pa i koj kilometar brze, a oni odmicu i to u velikom stilu, idu ka keju u 45. bloku, mozda im je tamo sleteo leteci tanjir, jer prosto ne mogu da verujem kako se ovaj moj bliski susret zavrsio, osim da zakljucim da su stvarno sa druge planete, i definitivno ne iz Srbije. Uljudni, normalni ljudi, sa kojima mozes i da se nasalis, ili je samo bio u pitanju moj srecni dan... Za kraj jedno veliko HVALA obojci, i ako procitaju ove redove imaju po od mene, samo nek se jave! 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Jun 21, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahaha ovo danas bilo? da znam za ubuduce, kod pumpe u jurija gagarina posle nadvoznjaka i pre buvljaka, tu znaju da budu marsovci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Juce, i da tu stoje marsovci, u pravom smislu te reci!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1186 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ta dvojica uvek stoje ili tu, ili sa druge strane na semaforu kod buvljaka i krajnje su prijatni. Opusteni momci, samo ako nisi bezobrazan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja kazam da su i oni ljudi koji vole motore a vi mi ne verujete... Inace u toku je akcija koja se odnosi na motocikliste, odnosno imaju nalog da pojacano kontrolisu motocikliste koji vazi do kraja juna ali kako stoje stvari bice produzen do kraja sezone... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Jun 21, 2011 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam skoro susret, rutinska kontrola dvotočkaša. Sa momcima sam se izrazgoivarao jedno dvadesetak minuta, krajnje normalni, ljubazni, prijatni...za malo da izmenjamo po đir. Svojim lepim ophođenjem na današnje vreme jes ko da su pali s Marsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Jun 21, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vracam se danas iz Valjeva, deonica izmedju Lajkovca i Ibarske magistrale. Zub me boli (duga prica) i vozim u koloni iza nekoliko vozila, ne vidim belu macku od bolova. Sa leve strane patrola, obojica naslonjeni na haubu 307-mice. Gledaju ka meni i tek jedan od njih mi mase da obilazim slobodno kolonu! Ta deonica je inace zanimljiva sto prakticno ima tri trake, ali je sredisnja predvidjena za prestojavanje za skretanje na bocne puteve. Moje preticanje bi tu bilo prilican prekrsaj, ako se gleda zakon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jun 21, 2011 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa jesi napravio prekrsaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 22, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Mene su danas zaustavili dva puba na motorima (parkirani), vozio sam oko poprilično na sat. Pitao me za patike, video da sam registrovan jer imam novu tablu, pitao da li imam kategoriju i hvala, doviđenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jun 22, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sto je lepo kad se cujem ovakve stvari Ima i bas kod TC.Usce iza ka Uscu tu stalno stoji na motoru . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Jun 23, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Za sada sa marsovcima uvek lepa iskustva. Oni prijatni prema meni i ja prema njima. Oni su isto bajkeri kao i mi i susrecu se sa istim problemima svaki dan u saobracaju. Uvek ih pozdravim kao i svakog drugog bajkera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Jun 23, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Aprilia Mana 850,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan To je bila neka "akcuja" i mene su juče zaustavili . Pogledali dokumanta "Hvala i srećan put!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jun 23, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da im je u zadnje vreme najbitnije da vide kategoriju, sve ostalo im je nekako manje bitno, kazem nisam imao tablicu na motoru, nego u rancu, i kad je video kategoriju i to u staroj vozackoj sve je bilo OK... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jun 24, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da marsovci ne vole mrak ni kisu, u tim uslovima ih jos nisam video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...