Bandolero 1266 Napisano Jun 21, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A koncerat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 22, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ko da ste bili dvacet dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 22, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Šta da ti kažem Tomo..... to ti je umeće življenja ...da se iskoristi svaki trenutak, da se primećuju male stvari koje te čine srećnim.....a ovde je zaista bilo puno događaja i doživljaja tako da su nama ta samo dva dana bila apsolutno ispunjena! Razmenjivala se jedna dobra pozitivna energija među nama. Mislim da je jako lepo potruditi se da sve to što ti je ispunilo dušu i napunilo baterije preneseš i podeliš....a mi smo se potrudili.....nadam se da smo uspeli.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 22, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko da ste bili dvacet dana... Zamisli onda koliki bi nam bio putopis!!!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17671 Napisano Jun 22, 2011 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO! PS: I ne jedoste bosanske pite;))). Da sam se ja pitao, ne bi to moglo tako da prodje;)) PPS: A koncerat: sto bi Daki rekao -26;)))). Mada i to je vredelo videti;) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 22, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Severian, trebalo se ba ić na neki drugi koncerat... Tamo u Doboju, pa još u Dobojskoj tvrđavi Al ja "ćevabdžija" bih u manjini prilkom glasanja.... ajde, ajde.... akteri priznajte 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1420 Napisano Jun 22, 2011 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan da sve to što ti je ispunilo dušu i napunilo baterije preneseš i podeliš....a mi smo se potrudili.....nadam se da smo uspeli.... Bolje nije moglo. Volim ovakve putopise gde se prica i o sitnicama koje obeleze putovanje a ne samo slike i suvi podaci kao iz knjige za geografiju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 23, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan bravo ekipica, ljepo ste uživali u svemu. svo vrjeme razmišljam, gledajuci Dakija, kako bi bilo dobro da se mogu kupovati motori po mjerama vozaca. Daki bi tada imao motor dug 3.05 m, visok u sicu 1.42m i sa 3264 ccm. pozdrav još jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Jun 23, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Severian, trebalo se ba ić na neki drugi koncerat... Tamo u Doboju, pa još u Dobojskoj tvrđavi Al ja "ćevabdžija" bih u manjini prilkom glasanja.... ajde, ajde.... akteri priznajte Dobro bre Deni, evo sve priznajemo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 23, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan ....hahaha Sledeći put ću sve da vas poteram, nema opravdanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 23, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan bravo ekipica, ljepo ste uživali u svemu. svo vrjeme razmišljam, gledajuci Dakija, kako bi bilo dobro da se mogu kupovati motori po mjerama vozaca. Daki bi tada imao motor dug 3.05 m, visok u sicu 1.42m i sa 3264 ccm. pozdrav još jednom. ....u prvu si druže .....samo još da vidimo šta će Nataša reći na predlog!!! Veliki pozdrav za tebe!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Jun 24, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan bravo ekipica, ljepo ste uživali u svemu. svo vrjeme razmišljam, gledajuci Dakija, kako bi bilo dobro da se mogu kupovati motori po mjerama vozaca. Daki bi tada imao motor dug 3.05 m, visok u sicu 1.42m i sa 3264 ccm. pozdrav još jednom. ....u prvu si druže .....samo još da vidimo šta će Nataša reći na predlog!!! Veliki pozdrav za tebe!!! Mile, a svi me zezaju sto mi malo kisno odelo, a ja uzeo najvece na svetu. Kazem im ja, ni motori se ne prave za ovolike, pa sto bi pravili kisno odelo. Odo da igram pikado Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 24, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan našli bi mi sve u Trstu ali vi nikako do Pule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 24, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan procitah u dahu,iiiiiii svaka vi cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bonarina 13 Napisano Jun 24, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan zbog pomankanja vrtermena procitao sam štivo u nekoliko etapa i mogu reci da mi se sviđa. nastavite tako ljepo pisati putopise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jun 26, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan našli bi mi sve u Trstu ali vi nikako do Pule. Mile,orijantacioni smo u Puli oko 5.8. ako nas primash.... Isli bi Plitvickih jezera pa do tebe,hm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 26, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Конечно, мой друг. javite mi ranije ( koliko je to god moguce tocan datum dolaska i koliko ce vas biti da uzmem godišnji na vrjeme ) vec sada sam nestrpljiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Jun 27, 2011 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Bili u Doboju (tu zivim), prolazili kroz Modricu (i tu zivim), lijepo se proveli, a niko se nije javio! Trinity, ako vec tako cesto dolazite, slijedeci put se javnite, pa da vam i ja pokazem par lijepih mjesta u okolini... Vi ste meni na reliju 2010 bili fini domacini, pa rekoh da uzvratim bar dio toga! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Jun 28, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Bili u Doboju (tu zivim), prolazili kroz Modricu (i tu zivim), lijepo se proveli, a niko se nije javio! Trinity, ako vec tako cesto dolazite, slijedeci put se javnite, pa da vam i ja pokazem par lijepih mjesta u okolini... Vi ste meni na reliju 2010 bili fini domacini, pa rekoh da uzvratim bar dio toga! Sledeci put se obavezno gledamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Jun 28, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan našli bi mi sve u Trstu ali vi nikako do Pule. Ma bice, Mile i to uskoro. Samo da uskladimo vreme i eto nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Jul 4, 2011 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Bili u Doboju (tu zivim), prolazili kroz Modricu (i tu zivim), lijepo se proveli, a niko se nije javio! Trinity, ako vec tako cesto dolazite, slijedeci put se javnite, pa da vam i ja pokazem par lijepih mjesta u okolini... Vi ste meni na reliju 2010 bili fini domacini, pa rekoh da uzvratim bar dio toga! Sledeci put se obavezno gledamo Držim te za riječ Daki! P.S. Imaš PP! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RideHard 8 Napisano Jul 7, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: CB 900F Bol D'or '82. / CBR 1000F '96. Prijavi odgovor kao problematičan odlican putopis, i odlicna voznja. Kad opet budete prolazili kroz Tuzlu planirajte pauzu i zovite da se vidimo. I ako zatreba kakva pomoc kao sto je bio slucaj sa gumom u Tuzli i okolini na raspolaganju sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
foksimus 3 Napisano Jul 12, 2011 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan e bas sam uzivao a posebno u onoj jagnjetini... sve u svemu strava putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...