bokilic 6101 Napisano Jun 20, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kupih novu kameru ,pa mi je ova mala malecka visak,ima karticu 4gigi,cd za instalaciju,4 razlcita nosaca,drzaca kako god, silikonsku oblogu, moze i na glas da se ukljuci da snima,puni se preko usb,a ima i kablic,jako malo sam je koristio,moze da se montira unutra u kacigu ,bicu danas u beogradu pa moze i licno preuzimanje.063697094 cena ,,nemam pojma,2000din... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 726 Napisano Jun 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan druze al mozes negde da okacis driver da skinem posto sam ja moj izgubio....ili moze i na skype da mi posaljes......? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 20, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan neznam ti jato,al otisla je kamerica,, prodato... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...