Bishke 263 Napisano Jun 18, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan LJudi potrebne su mi rolnice 19*15.5 3.7 grama !?! jel ima neko koriscene ili neke koje mu stoje otkupio bi ih uz manju cenu ili primio na poklon stvar je u tome sto sam stavio duzi kais nego sto je bio i sada su mi rolnice koje su bile na njemu neodgovarajuce ! pa hocu da pokusam da stavim lakse rolnice da kako ce da se ponasa jer sa sadasnjim rolnicama rezonatna traje malo samo do nekih 60, 70 kmh po cajgeru... ako ima neko nek ponudi ili da mu dam u zamenu rolnice istih dimenzija 6.7 gr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Jun 19, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nesto kontam da ako si stavio duzi kais i neces sad rolnicama uspeti da vratis ubrzanje i brzinu na ono staro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...