Surb 66 Napisano Jun 16, 2011 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Yamahu TDR 124 R i narucio bih neki akumulator iz Louisa. Do sada je bio 12V 5 Ah. Uzeo bih neki veci. Maximalne dimenzije koje mogu da budu su visna 15cm duzina 13cm i debljina 7cm. Video sam neke Saito, vrlo jeftine. Kakvi su to akumulatori i gde mogu da vidim njihove dimenzije jer U Louisu ne pise velicina nego samo za koji motor. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 16, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Saito je japanska firma, teško da mogu da prave nešto loše? Louis bi morao da prikazuje dimenzije, bar ih je bilo ranije u katalogu. Možda je pametnije da akumulator kupiš kod nas zbog garancije. Onaj lanac prodavnica Battery Store & Service ima odlične cene, a moći ćeš da vidiš i dimenzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 16, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pronašao sam sajt, ali izgleda da za motore imaju samo Unibat. http://www.battery-ss.com/content.php?id=99&id_tvehicle=3&name=unibat Nadao sam se da imaju i Vartu Što se tiče Louisa, na sajtu definitivno imaš dimenzije. Pronađi akumulator koji želiš i onda dole desno na strani potraži link ka toj strani kataloga u PDF formatu i tu ćeš videti dimenzije, recimo: http://cdnxl1.louis.de/shop/katalog/2011/pdf/1023.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Jun 16, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Vartu potrazi u Torexu BG, velikoprodaja na Vilinim vodama. Kupio sam tamo pre 2 meseca po veoma povoljnoj ceni. Na Vartinom sajtu nadjes koji ti tacno treba i odes na VV. Provereno - povoljnije i bolje nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 19, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Shto dalje od Saito-a i Unibata, ostalo shta god samo da se ne pravi kod Brus Lija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan interagent 6 Napisano April 21, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Caponord Prijavi odgovor kao problematičan YUASA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano April 21, 2012 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan YUASA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...