DL4E 126 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem novu, nenosenu koznu jaknu marke Joe Rocket, model Super Ego. Svi detalji se mogu naci ovde: http://www.joerocket.com/catalog/index.cfm/234/110/Leather_Jackets/Super_Ego_[hybrid] Velicina: XL Cena: 200 Eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Moje dimenzije su 190/91, cisto okvirno ako koga zanima. Jakna je odlicna ali nakon sto sam je narucio skontao da je previse "sportska" za moj motor. Mene je kostala 350 eura sa postarinom i carinom, pa kome se svidja i odgovara moze dobro da prodje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo. Kako bi to meni stajalo? Ja sam 178 i jedno 75 kg? Jako veliko ili? Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, mislim da bi ti bila velika Meni je malo komotna na kratku majicu, na neki duks je taman. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicma 33 Napisano Jun 17, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Meni bas treba takva jakna a i dimenzije su nam slicne. Jedino sto sam van zemlje naredne dve nedelje. Ako trazis jaknu za choper imam jednu koja bi ti mozda odgovarala, pa bi mozda mogli da napravimo trampu. :-) Kupljena je u Polo-u, prakticno nova, malo nosena, jos u garanciji. http://www.polo-motorrad.de/en/ton-up-lederjacke.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na interesovanju. Iskljucivo prodaja me interesuje, posto opreme imam i previse Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicma 33 Napisano Jun 17, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ok, cujemo se kad se vratim, ako se ne proda do tada. :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimikongo 27 Napisano Jun 27, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 600 srad Prijavi odgovor kao problematičan a kako ti se cini za 189cm i 85kg,jel se uklapa u tu mozda?Jel dolazis u Bg ili brza posta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Avgust 9, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan 187/75 ..sta mislis jel bi mi bila dobra? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Avgust 10, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan 187/75 ..sta mislis jel bi mi bila dobra? Probao sam jaknu, odlicna je, ali sam ocenio da mi je prevelika a ja sam 192/95. Cenim da je za jaknu idealan neko 190cm/100kg, pri tome da tezina ne bude samo u stomaku Ponovicu, jakna je izuzetna i kome treba ovako nesto i moze da si priusti, ovo je sjajna prilika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boda_ns 0 Napisano Septembar 1, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan E druže imaš PP. Inače zainteresovan sam za jaknu, pa mi možeš pustiti sms na 064/388-72-56, pa da se dogovaramo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Septembar 3, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...