SmokeS 339 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima neki digitalni brzinomer neka javi Sa senzorom naravno Treba da stavim to na svoju africu twin, e sad posto imam usd vile sa ktm-a adventure mozda ne bi bilo lose i njegov originalni senzor, i tipa neki polupalni ktm-ov sat koji radi.. Da probam nekako da ga napakujem.. Cene za te satove su po meni prenaduvane Na kraju krajeva cu naruciti da mi stigne nesto preko e-baya.. Mada tamo mi nema neki izbor .. Sve sto mi se barem malo svidi 200e.. Mnogo mi je to za tu stavku.. Isto, ako neko ima neku ideju neka predlozi Moze ponude na pm ili na 065/890-91-90 Pozdrav Srdjan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 14, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Louisu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Znam, ali su za nijansu skuplji i ne svidjaju mi se ti satovi sto imaju u ponudi.. Nabavicu sigurno jedan od preko.. Ali reko prvo da probam da vidim, da li neko ovde ima polovan.. Ili neki od ktm-a.. Hvala u svakom slucaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 14, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Motoboxu u Novom Sadu. http://shop.motobox.rs/index.php?_a=viewCat&catId=40 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavi za pocetak od bicikla za 2000din,ako mogu ljudi na R to da furaju(vidjao sam,mozes i ti na africi) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, znam, imam i njih kao opciju.. Videcemo za sta cu se odluciti Heheheheh, samo `ebe me pozadinsko osvetljenje Skupio sam odredjeni kes za brzinomer.. Ali da probam da prodjem jeftinije.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imacu do kraja nedelje digitalni cajger sa analognom obrtaljkom kao sa mog avatara. novo, sve u kompletu. Javi se na pp ako si zainteresovan, bice jeftinije od svega sto si gledao i jos ces imati garanciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan http://cgi.ebay.de/Trail-Tech-Vapor-Tacho-HONDA-XR-650R-All-Years-/270693171540?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item3f06920154 Nemam za prodaju, samo mi se svidja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan @isterivac poslat pp @joseph B. Uh, i meni je on najlepsi.. Samo svaka cast kako si ga nasao u nemackoj?! Ja sve sto sam bio uspeo da nadjem, samo da se dovlaci iz amerike, ali cena oped dogura do 200e.. Mnogo bre Ovo trenutno ostavljam kao jednu od kombinacija... Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jul 3, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno, moze lock.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...