deniro 7 Napisano Jun 13, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor je 1999 god. registrovan do kraja juna 63.5 kw 885 cm3 51.000 km 1 vlasnik u italiji,1 u srbiji. uvezen prosle godine. cena: 3.300 eur kont. 069/610-024 Dragan 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniro 7 Napisano Jul 10, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor je tek registrovan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniro 7 Napisano Jul 10, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan cena je ista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 490 Napisano Jul 10, 2011 Zainteresovan, 529 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na ovako opremljenom i ocuvanom primerku ! Sretna prodaja prijatelju !.........eh da sam samo malo mladji pa da se ima i snage jos za ovako nesto...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 492 Napisano Jul 10, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Motor sjajno izgleda, sjedio sam na njemu, ali se Deniro nije otvorio za krug Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniro 7 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Boki moze krug i sedam dana ako hoces Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 303 Napisano Jul 11, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan zar ovo nije triumph 955i? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jul 11, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan zar ovo nije triumph 955i? Nije. Od 1999. do 2001. je ovako izgledao, a onda je plasiran 955i sa istim izgledom, ali sa direktnim ubrizgavanjem i sa 100 ccm više. Mism, opasno mi se sviđa 955i pa sam malo prostudirao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan nije ovo je neshto izmedju moderniji od stare 900 a nije el. ubrizgavanje kao 955i... ja sam probao ovaj motor i bio voljan da ga kupim samo shto ga je tada prodavao neki lik u bgd-u(poznanik,poslovni saradnik ili shta vec ljudi koji ga sad prodaju i chiji je inache bike) i Zacenio 4000 i neshto evra...i samim tim mi pokvario utisak svega..sad na moju zzalost ja sam pare pozajmio ortaku i dobijam ih nazad tek u novembru ALI ZA OVE pare motor vredi svaki euro...i tu je pre svega preporuka choveka koji se i tekako razume i voli motore iz Kosjerica...i pravi tamo neke enduro dogadjaje po KEPOJEBINAMA...tako da ko ga uzme nece se pokajati...pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 303 Napisano Jul 11, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan čovek se uči dok je živ.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4524 Napisano Jul 11, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan aj da napisem moj utisak posle krace voznje, s obzirom da je redak motor. probao sam ga na otvorenom putu i po gradu. meni lakoradan po gradu dosta bolje ubrzava od AT i ST sve ono sto fali njima za udobna putovanja, to ima kod njega gabariti isti kao AT, osim sto je svugde prosiren dobar polozaj sedenja opusteno krstarenje 140-150km/h sediste vise nego udobno, takodje i za suvozaca zastitu od vetra malo doraditi vesanje je mekse podeseno i motor se tera po makadamu bez problema originalni koferi su dobri, osim desnog u koji ulazi auspuh ko planira asfalt touring, grad i nuzni makadam, motor odlican trosi oko 5.5-6 i najbitnije, kilometraza je prava i ocigledna na motoru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniro 7 Napisano Jul 20, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...