Kristijan92 0 Napisano Jun 11, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Rusko Selo Motocikl: Mz etz 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mz etz 250, u extra stanju, preradjen, metalik crvena, slim gume, rep ima od yamahe, vredi videti... 066409082 kristijan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Jun 11, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Koje godiste i koliko para? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kristijan92 0 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Rusko Selo Motocikl: Mz etz 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1987. god, 620e pa se mozemo dogovoriti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Jun 14, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi ti broj obrtaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Jun 14, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi ti broj obrtaja! i kurbla visi nesto ,,,,,,sta mu jos fali osim sto je kako kazes....besprekoran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Jun 14, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Kurbla samo da se namota opruga! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Jun 15, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Kurbla samo da se namota opruga! samo''.....pa to onda nije besprekorno ako mu fali ovo ono..jbg sirok pojam besprekorno.......saljem ti na PP pa se dogovaraj sa mojim ortakom posto je zainteresovan za kupovinu MZ-a a nije clan na forumu..pozzzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kristijan92 0 Napisano Jun 16, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Rusko Selo Motocikl: Mz etz 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kurbla radi, mozda popustio malo namotaj, al ja ga palim na kurblu i samo 2 cm se ne vrati uzmem i rukom vratim, to je mali delic koje je nebitno, i za broj obrtaja, tako sam uzeo, unutra navoj otisao sto pomera kazaljku, inace obrtomer je unutra, i nemam sajlu za njega, zato sto taj navoj sto okrece kazaljku ostarelo,to se promeni i radice sve, ostalo sve super,ja ga vozim vec godinu dana, i samo sipam.. mogu me kontaktirati na broj 066409082 ako je zainteresovan , hvala pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilotbp 0 Napisano Jun 17, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: backa palanka Motocikl: suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan poznat mi je motor mene je dobro sluzio kao i tebe posle mene vidim da si jos malko doradjivao i motorce je ok i sretna prodaja i nadam se da uzimas nesto vece Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kristijan92 0 Napisano Jun 17, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Rusko Selo Motocikl: Mz etz 250 Prijavi odgovor kao problematičan jel si ti prvi vlasnik ovoga na to mislis? sluzi me fest, hocu sad apriliju da kupim, pa zato prodajem, ako nekog znas uputi ga meni, nece se pokajati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti Aprilie,hoce moj komsija da menja,naravno uz tvoju doplatu Aprilia Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kristijan92 0 Napisano Jun 17, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Rusko Selo Motocikl: Mz etz 250 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na ponudi, al ja bih mozda af1 ili rs 125 , necu da prelazim tu kubikazu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...