sikiriki 148 Napisano Jun 7, 2011 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan sve k'o u naslovu. tocak cbr 600 f 2 prednji. da ima diskove, prav i zdrav. ne mora da bude lep, niti da ima osovinu niti da ima lezajeve. preprodavci gorite u paklu, pre cu da ga gledam moto nepokretnog u garazi, no da dam za tocak 200eur. zahvaljujem na paznji. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Jun 10, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan 200e za tocak sa diskovima je dosta realna cena. ne znam ko ti je nudio za te pare, ali ako ti treba uzimaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Jun 10, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju,samo diskovi kostaju 500 eura,novi jel.tocak 400 pa ti gledaj.200 eura komplet je poklon cena veruj mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 11, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan kupuj za 200 i ne razmisljaj ja sam prosle godine isti taj tocak bez diskova platio 150 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Jun 12, 2011 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan uhggggppp to je zvuk gutanja knedle velike kao lopte fudbalske. znam da je set diskova novih 250eur, ali ja ne trazim niti cu dobiti nov tocak sa novim diskovima. pre cu da idem na varijantu tocka i viljuske od gs550/750 koje mi lik nudi za 50 (tocak) 140 viljuska komplet. jednostavno ne pristajem, previse je braco murati. 150-200 traze likovi koji uvoze stvari, samo treba da narucim. kontah isprsiti se 100e, cak nudih nekom liku 75e za samu felnu, ali ne javlja se.... pa neka mu sluzi kao postolje za suncobran onda... aaaaaaaaa prsoh sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Jun 13, 2011 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan ok definitivno ne kupujem tocak za hebenu cbr600f2, odustajem od celog setapa. idem drugom rutom, kme treba viljuska od f2 u do jaja stanju neka mi se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Avgust 16, 2011 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan moze i za 60e ooo da. vise ne mislim sada znam. preprodavci u srbiji su dzukele. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan A od kog je ovo motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Avgust 17, 2011 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan yamaha. koja? fejzer neki stari. besh me ako znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...