poTTa20 0 Napisano Jun 7, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje svima. Potić Dušan, iz Beograda. 1981. godište. Volim motore, ali ih ne vozim(cak nemam ni A kategoriju) ali sam se posle posete BMW fabrici u Berilnu prošle godine definitivno odlučio za omiljenu marku motora . Inače, jedan od razloga iz kog sam se registrovao na forum je kako bhi pomogao clanu foruma juzni.ts2000 oko predstavljanja ideje o formiranju novog moto-kluba, posto sam jednim delom kao predsednik BMW Auto Kluba Srbija ukljucen u celu pricu. Takodje iskreno se nadam da cu na ovom forumu naci dosta zanimljivih stvari iz moto sveta, pa ko zna mozda jednog dana i postanem vlasnik nekog GS-a. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Jun 7, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jun 7, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Jun 8, 2011 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Evo Poto jednom ja tebi da pozelim dobrodoslicu Dobrodosao Poto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...