MajorB 0 Napisano Jun 6, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: earth Motocikl: bmw r1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem jaknu rukka gore-tex vel 56 ili xxl jakna je nova ne nosena, cena 250 eu 0631012109 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Jun 6, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku manju sliku, recimo 800X600 da moze normalno da se vidi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku manju sliku, recimo 800X600 da moze normalno da se vidi. samo pritisni kad otvoris sliku "save' to ti je u doljnjem desnom uglu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Jun 6, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan ili da je ne bi snimao na svoj komp samo desni klik, pa open in new window, i onda ti "fituje" sliku na velicinu browsera 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorB 0 Napisano Jun 6, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: earth Motocikl: bmw r1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci na pomoci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Jun 9, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan nudim 150e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jun 10, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan koji je ovo model? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Jun 10, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan jakna izgleda ekstra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorB 0 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: earth Motocikl: bmw r1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 180 eu. HITNO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Septembar 9, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Za koju tezinu, visinu odgovara? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Septembar 9, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan LJUDI OVO JE SMESHNA CENA...ZVAO CHOVEKA I SAD mi je krivo shto nisam vishlji... mojih 1.81cm je malo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Septembar 9, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima koji je ovo model? Da li je kupljena u louis-u? Tamo su imali slične. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 12, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima koji je ovo model? Da li je kupljena u louis-u? Tamo su imali slične. hvala za ideju, louis je ima.. ja gledao na rukka.com i ne nadjoh http://www.louis.de/_1087fac23d8eb527228a4f14b3b50c057b/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=110&wgr=870&list_total=9&anzeige=0&artnr_gr=205859〈=en Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorB 0 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: earth Motocikl: bmw r1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je kupljena u Louisu, placena 330 eu i stvarno vredi taj novac. Ja sam kupio drugu jaknu i ova je visak zato je prodajem. Ja imam 1.88m i 95 kg i jakna mi je taman, moze i gabaritnija osoba od mene da je nosi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...