Pauk 613 Napisano Jul 11, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde mogu da nadjem owner manual za suzukija xf 650 freewind,na par sajtova koje sam pregledao kao da ima za sve modele sem ovog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jul 11, 2007 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadjes javljaj, treba i meni, a imam service manual, ako ti treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jul 12, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ima na forumu ja sam sebi skidao. slabo ste trazili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jul 13, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan ima na forumu ja sam sebi skidao. slabo ste trazili Hvala na pomoci! DAJ BRE LINK! pozdrav, dule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jul 13, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan trazite suzuki DR650 RSE 96 GOD PA NA DALJE sve je potpuno isto a ima i dodatak za XF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jul 13, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan hvala brate. cestitam na ukusu za motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...