TinTin 4 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 15 postova Motocikl: Hyosung GT650R Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi, pozz za sve motorase! Kako pravila nalazu moram izgleda da se predstavim pre nego sto mogu svrljati po temama koje me interesuju, pa reko ajd i to da obavim! Zovem se Milos, iz Novog Sada sam, imam 19 godina, i trenutno vozim QM 125 2D... to mi je prvi motor od moje love, a iskreno vise bih voleo da je Yamaha XJ6n ali za to nisam imao dovoljno! vozao sam pre toga neku caletovu Kawasaki zelenu T14, i to bi bilo to, ne racunajuci one motore koje sam vozio krug, dva... najvise mi se svidjaju naked bike, ali ni kros mi ne bi bilo lose resenje za selo gde mi zive keva i cale... To bi bilo to! I opet pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Maj 31, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...