burgman75 105 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdarv svim kolegama posto sam nazalost sprecen da dodjem 19 zelim vam lepo druzenje i nek nam je srecan pocetak sledeci put se vidimo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5037 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E baš mi je krivo što ne možeš da dođeš... Daće Bog drugi put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo i vremenske prognoze...valjda bi trebalo da bude ok..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdarv svim kolegama posto sam nazalost sprecen da dodjem 19 zelim vam lepo druzenje i nek nam je srecan pocetak sledeci put se vidimo . mozda se nesto promeni opet pa dodjes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13137 Napisano Maj 30, 2011 Ne silazi, 7466 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 8. mungos 9. panta_kg 10. motor_che +3 11.Nesa024 12.Bugiman 16. Dejan_bgd 17. AlekRe 18.Boxi87 Ajde sad spisak ko bi isao iz Bga pa da se organizujemo za zajednicku voznju do Zablja 1. Boxi87 2. Alekre (Smederevo) Dakle, ja bih sam do Beograda pa odatle sa vama. Ako krece neko iz mog kraja i okoline, neka me kontaktira. Jedino bih zamolio nekoga da me saceka negde zato sto apsolutno ne poznajem Beograd i kada odem tamo bukvalno sam kao slepac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sacekacu te ja na ulasku u grad pa mozemo sa ostatkom ekipe da se nadjemo na prvoj pumpi posle pancevca...Predlazem da idemo BG Titel Sajkas Zabalj 95km (po viamichelin) najkraci a ujedno i najzanimljivi put.Ima u putopisima BG-NS via Titel... Koliko ima km od Zablja do Fantasta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5037 Napisano Maj 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 46 km do tamo a nazad par km duže zbog vožnje uz staru Tisu kod Čuruga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sad spisak ko bi isao iz Bga pa da se organizujemo za zajednicku voznju do Zablja Dakle, ja bih sam do Beograda pa odatle sa vama. Ako krece neko iz mog kraja i okoline, neka me kontaktira. Jedino bih zamolio nekoga da me saceka negde zato sto apsolutno ne poznajem Beograd i kada odem tamo bukvalno sam kao slepac. Alekre druze, pa ako ja budem isao , ne bi svakako dozvolio da ne sacekamo sve koji dolaze iz Krusevca, Kragujevca, Uzica i tebe iz Smedereva, itd. Daleko je 19., ali vec cemo se dogovoriti oko mesta okupljanja. Posto momci sa juga dolaze najverovatnije Ibarskom, verovatno bi se nasli na, recimo OMV pumpi na Vidikovcu,da se ne bi pogubili po Banovom Brdu,da se malo odmore , okrepe se,a tebe bi recimo ja pokupio na Bubanj potoku, ili 1000 ruža,ili kod tunela Straževica. O tom potom, idemo svi zajedno do Zablja i mozete da vidite kojim putem je najatraktivnije, ili da atrakciju ostavimo za prezderavanje kod Lale i Sose i za odlazak do Fantasta gde nam tata Alexanto sprema sigurno jos neko iznenadjenja tipa, sladoled, rucak, jahanje konja (ima tamo ergela), jahanje nojeva (ima tamo farma), sipace nam čorbu(ima tamo pumpa) itd , itd, pa da vidite kako su dobri tamo ti Pajtićevci i Čanakovci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5037 Napisano Maj 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan za odlazak do Fantasta gde nam tata Alexanto sprema sigurno jos neko iznenadjenja tipa, sladoled, rucak, jahanje konja (ima tamo ergela), jahanje nojeva (ima tamo farma), sipace nam čorbu(ima tamo pumpa) itd , itd, pa da vidite kako su dobri tamo ti Pajtićevci i Čanakovci ...a striptizeta, a plesaš na žici, a bradata žena pa klovn i naravno Džej! i zaboravih: pun rezervoar goriva (+ u kanticu) i pranje motora sa servisom gratis... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Maj 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče, dovoljna je i čaša soka, striptizete prepuštam drugima Takođe, javi za troškove oko gošćenja i organizacije, korektno je da podelimo trošak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5037 Napisano Maj 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan nolezmaj - druže, nemoj sto puta da ponavljam: nema podele troškova - moji ste gosti. Ponesite dobru volju i benzina u Vašim aždahama! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan samo pratim i nista drugo necu da planiram da nesto ne izbaksuziram ,samo 18.po podne pakuj stvari i pravac vojvodina :-)))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Maj 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Eto sta se dogodi kad si otsutan par dana. Dodjoh, videh - a ono SKUP! Pa jos MAXSISTA! C C C C C C C C..... Ne prolazi to bez mene nikako. Posto imam tehnickih(organizacionih) problema gledacu da ih dotle resim i krecem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5037 Napisano Maj 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Imenjače - rešavaj tehničko(organizacione) probleme i DOLAZI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Maj 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo razmisljam koji stepen prevare da upotrebim, jer sam od 12-og pa narednih 10 dana na Zlatiboru sa porodicom i nekom ekipom, pa sumnjam da bi bas blagonaklono gledali da prekinem pola partije preferansa i kazem "bilo mi je zadovoljstvo - ali skup je skup" i zapalim za Bg! Ali radim intenzivno na tome da mi iznenada stigne "hitan" poziv, mada jos nisam odredio kakav? Ionako ima jos vremena. P.S. To sto si ti skroz O.K. je sasvim u redu, ali mislim ipak da bi neka kotizacija oko svega bila u redu, jer ipak je ovo ozbiljna grupa drugara(na stranu sto ovi sa juga mogu da pojeduuuuu ), a ovi iz BG da popijuuuu , salu na stranu ali razmisli jos jednom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Maj 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Upravo razmisljam koji stepen prevare da upotrebim, jer sam od 12-og pa narednih 10 dana na Zlatiboru sa porodicom i nekom ekipom, pa sumnjam da bi bas blagonaklono gledali da prekinem pola partije preferansa i kazem "bilo mi je zadovoljstvo - ali skup je skup" i zapalim za Bg! Ali radim intenzivno na tome da mi iznenada stigne "hitan" poziv, mada jos nisam odredio kakav? Ionako ima jos vremena. P.S. To sto si ti skroz O.K. je sasvim u redu, ali mislim ipak da bi neka kotizacija oko svega bila u redu, jer ipak je ovo ozbiljna grupa drugara(na stranu sto ovi sa juga mogu da pojeduuuuu ), a ovi iz BG da popijuuuu , salu na stranu ali razmisli jos jednom? Posto je nedelja i nikog nema u firmi zvacu te ja (tvoj najomrazeniji kolega, koji te zove samo kad gori...) da hitno dodjes jer je direktoru umreo poslednji Dodo i da moramo da ga saranimo u njegovoj postojbini tjst Zablju , slucajno ce se naci i neki momci iz Uzica koji sasvim slucajno idu na istu stranu motorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Maj 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan Upravo razmisljam koji stepen prevare da upotrebim, jer sam od 12-og pa narednih 10 dana na Zlatiboru sa porodicom i nekom ekipom, pa sumnjam da bi bas blagonaklono gledali da prekinem pola partije preferansa i kazem "bilo mi je zadovoljstvo - ali skup je skup" i zapalim za Bg! Ali radim intenzivno na tome da mi iznenada stigne "hitan" poziv, mada jos nisam odredio kakav? Ionako ima jos vremena. P.S. To sto si ti skroz O.K. je sasvim u redu, ali mislim ipak da bi neka kotizacija oko svega bila u redu, jer ipak je ovo ozbiljna grupa drugara(na stranu sto ovi sa juga mogu da pojeduuuuu ), a ovi iz BG da popijuuuu , salu na stranu ali razmisli jos jednom? Posto je nedelja i nikog nema u firmi zvacu te ja (tvoj najomrazeniji kolega, koji te zove samo kad gori...) da hitno dodjes jer je direktoru umreo poslednji Dodo i da moramo da ga saranimo u njegovoj postojbini tjst Zablju , slucajno ce se naci i neki momci iz Uzica koji sasvim slucajno idu na istu stranu motorima... da da sasvim slucajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Maj 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam inicijativu. Jos samo da ih nafilujem nekom drogom - smesljivcem i polecem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jun 1, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude bar malo mogucnosti voleo bih da dodjem i da se upoznamo. Ne obecavam ali probacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jun 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan zbog magarca u kombiju odlazem put za maxi skup.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5037 Napisano Jun 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E do mojega...Nadam se da si ti dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jun 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan E do mojega...Nadam se da si ti dobro! ja sam ok....samo malo koleno nastradalo....i ruka ali nista strasno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan E do mojega...Nadam se da si ti dobro! ja sam ok....samo malo koleno nastradalo....i ruka ali nista strasno..... e do vraga ,sve dok je steta materijalna dobro je, tako da si prosao odlicno.ajde opravljaj masinu pa da idemo na voznju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Jun 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan E do mojega...Nadam se da si ti dobro! ja sam ok....samo malo koleno nastradalo....i ruka ali nista strasno..... sve sto moze da se plati nije problem kad je glava na ramenima jer pare su prolazna stvar a zivot je jedan bitno je da si ti dobro da ti nefali nista a burgman ce se napraviti bolji nego sto je bijo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zbog magarca u kombiju odlazem put za maxi skup.... Drago mi je da si (uglavnom) dobro. Ne bi da ti stajem na muku, ali ako bi ispričao šta se desilo, možda neku pouku izvučemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...