ivicahonda 0 Napisano Maj 26, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: APN 6 Yamaha Yz85 Zongshen GY 200 Aprilia pegaso Yamaha dt 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ko sto naslov kaze interesuje me vase misljenje o ovom motoru. Posto imam ponuda da uzmem ovaj motor zanima me kako se pokazao u eksploataciji? Kakve su mu vozne osobine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
risina 7 Napisano Maj 8, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne uzimaj sviranje kurcu je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Maj 8, 2012 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Evo covek ga tera 45.000 milja sto je oko 70.000km pa citaj malo bice ti od koristi.. http://www.chinariders.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=14050&start=0 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicahonda 0 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: APN 6 Yamaha Yz85 Zongshen GY 200 Aprilia pegaso Yamaha dt 50 Prijavi odgovor kao problematičan U medjuvremenu sam ipak uzeo ovaj motor. Za te pare kolko je mene izasao, i za ono sto meni treba ja sam prezadovoljan Samo kad bi nasao gumu zadnju sa kramponima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 11, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan "Прежбицај" точак и на главчину напакуј већи обруч. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicahonda 0 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: APN 6 Yamaha Yz85 Zongshen GY 200 Aprilia pegaso Yamaha dt 50 Prijavi odgovor kao problematičan Na sta treba obratiti paznju? predpostavljam da broj zica mora biti isti,i na glavcini i na obrucu, da bi to pasalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Maj 14, 2012 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Na sta treba obratiti paznju? predpostavljam da broj zica mora biti isti,i na glavcini i na obrucu, da bi to pasalo To sto si naveo pa i precnik rupa, da bi kasnije nasao odgovarajuce zbice.. Kontaktiraj kolegu PeterPan-a covek je mag za zbice i tockove, reci sta imas a sta zelis pa ce ti reci dal se moze sta uraditi.. Mislim da na tvom Zongu pase zadnji tocak od neke Yamahe, al to moram proveriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicahonda 0 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: APN 6 Yamaha Yz85 Zongshen GY 200 Aprilia pegaso Yamaha dt 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ok Hvala raspitacu se ocigledno je mroblem naci gumu koja meni treba. Ove kineske su blagi uzas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...