K_A_W_A 948 Napisano Jul 9, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sudari mi se drugar pre tri sata sa fz6 (05). Momak (17 god) na skuteru okretao preko pune i moj drugar naidje na njega i direktno ga udari. Imao je kacigu. Ali mu je pukla vilicna kost, ruke izderane, noge oguljene i pocepane koze. Ide mu jako krv. Desna strana lica mu se od podliva deformisalia i oko mu se zatvorilo. kad sam cuo za to odmah sam doleteo na urgentnu. Ja sam prvi dosao i tamo sam se sa svim osobljem isposvadjao. Puste ga da sedi na klupi i da krvari. Te nema ovo te nema doktora, ma strasno. Sve sam ih oterao tamo gde netreba. Dobio snimak, ali nema ko da ga pogleda. Sve sam pitao u belim mantilima i niko nece da mi kaze sta je. Strasno. Skuteras je samo ugruvan. Istina da je drugar isao oko 80 ali nije se nadao da ce ovaj naglo da smota ispred njega. Nije imao jaknu. A da je imao ne bi tako ruke oderao. Eto sta znaci kaciga i oprema. Njega su na urgentnoj primili kao nekog krimosa. Jednostavno kada vide motorasa, bas ih briga. Ma strasno. Ljudi, samo oprez i oprema. Ja i na +40 nosim jaknu i kacigu. Djavo nespava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jul 9, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Uzas! Sve poludelo od vrucine, od problema... Vise ne znas gde da gledas, sa svih strana napadaju... pozdrav, dule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Auuu koje sranje na glavi i pored kacige....Zelim mu brz oporavak! P.S. I mogu samo da zamislim glupe doktore i sestre koji su sigurno pomislili da je vozio 200 i da je zbog toga pao, zato ga tretiraju tako..uzas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 966 Napisano Jul 9, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Auh, jel imao jet kacigu, sta mu je bilo na glavi pobogu, Sherpa??!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Jul 9, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj P.S. I mogu samo da zamislim glupe doktore i sestre koji su sigurno pomislili da je vozio 200 i da je zbog toga pao, zato ga tretiraju tako..uzas.. Ma i da je 300 vozio ne smeju oni nista da misle, nego da mu pruze pomoc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Jul 9, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan zao mi momka,pa bas sa skuterom???j...ga...a belu mafiju nevredi komentarisati,to je drzava za sebe.. nego mi cemo da im vozikamo cerkice ;D ;D...pa cemo biti egal... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...