Jump to content

Moto Zajednica

Jel se neko trka sa veteranima na forumu?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 208 postova

Zanima me "sta, gde, kako, kada, zasto" vezano za trkanje... Imam star motor, koji nije u losem stanju, mogao bih se trkati, samo me zanima koja je kolicina cimanja i sta moze da se dobije time, pored uzivanja...  :-\

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest gasa

sem uzivanja, nista ne moze da se dobije, da bi ucestvovao treba ti licenca koja je oko 10000 dinara,motor stariji od 30 godina, i da se pojavis na trci gde ces se i prijaviti....E da, i moras da budes clan nekog moto kluba koji je platio 15000 dinara za ucesce, za ovu sezonu

toliko od mene, ako te jos nesto intresuje- pravilnik i to, javi se na pm

• In memoriam, 87 postova

ja se trkam za junior kup sa tomosom D6...

u tom takozvanom moto klasik sampionatu postoje valjda 4 divizije,a u svakoj diviziji odredjene klase kao npr. E i E1 tj junior kup i 50 open...

po meni je najzanimljivije klase su od 50 cm3  jer ti motori idu kao ludi...

dodji 5 avgusta u vrsac na trku pa tamo mozes da se raspitas i da vidis kako to sve funkcionise....

pozzz...

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

S obzirom da su se ove godine vizili motori do '80 og godista moracu da sacekam sledecu sezonu, mada gledajuci Evilovo iskustvo sa 1. trkom, blizi sam varijanti da kupim neko motorce samo za trke i da me ne boli galava sta ako padnem tome slicno... :)

...E da, i moras da budes clan nekog moto kluba koji je platio 15000 dinara za ucesce, za ovu sezonu

Koji klubovi se uopste takmice u moto klasik sampionatu?

• Svrati ponekad, 208 postova

S obzirom da su se ove godine vizili motori do '80 og godista moracu da sacekam sledecu sezonu, mada gledajuci Evilovo iskustvo sa 1. trkom, blizi sam varijanti da kupim neko motorce samo za trke i da me ne boli galava sta ako padnem tome slicno... :)

...E da, i moras da budes clan nekog moto kluba koji je platio 15000 dinara za ucesce, za ovu sezonu

Koji klubovi se uopste takmice u moto klasik sampionatu?

Na trkama mogu ucestvovati motocikli koji su poceli da se proizvode pre 30 godina, moj je '79 a poceo se proizvoditi 76-77, tako ta on moze ucestvovati iako nije stariji od 30god...

A ako hoces da kupis neko motorce samo za trke, evo kupi moj... I onako razmisljam o trkama samo zato sto nemogu da ga prodam  :(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja