Skaki 5 Napisano Jul 8, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me "sta, gde, kako, kada, zasto" vezano za trkanje... Imam star motor, koji nije u losem stanju, mogao bih se trkati, samo me zanima koja je kolicina cimanja i sta moze da se dobije time, pored uzivanja... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jul 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan sem uzivanja, nista ne moze da se dobije, da bi ucestvovao treba ti licenca koja je oko 10000 dinara,motor stariji od 30 godina, i da se pojavis na trci gde ces se i prijaviti....E da, i moras da budes clan nekog moto kluba koji je platio 15000 dinara za ucesce, za ovu sezonu toliko od mene, ako te jos nesto intresuje- pravilnik i to, javi se na pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Jul 8, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan ja se trkam za junior kup sa tomosom D6... u tom takozvanom moto klasik sampionatu postoje valjda 4 divizije,a u svakoj diviziji odredjene klase kao npr. E i E1 tj junior kup i 50 open... po meni je najzanimljivije klase su od 50 cm3 jer ti motori idu kao ludi... dodji 5 avgusta u vrsac na trku pa tamo mozes da se raspitas i da vidis kako to sve funkcionise.... pozzz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 8, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da su se ove godine vizili motori do '80 og godista moracu da sacekam sledecu sezonu, mada gledajuci Evilovo iskustvo sa 1. trkom, blizi sam varijanti da kupim neko motorce samo za trke i da me ne boli galava sta ako padnem tome slicno... ...E da, i moras da budes clan nekog moto kluba koji je platio 15000 dinara za ucesce, za ovu sezonu Koji klubovi se uopste takmice u moto klasik sampionatu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jul 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ima par klubova, ja znam za ,,Vetera'' sa Vozdovca i znam za vrsacki moto klub koji se takmici u moto klasik sampionatu...za ostale ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Jul 9, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da su se ove godine vizili motori do '80 og godista moracu da sacekam sledecu sezonu, mada gledajuci Evilovo iskustvo sa 1. trkom, blizi sam varijanti da kupim neko motorce samo za trke i da me ne boli galava sta ako padnem tome slicno... ...E da, i moras da budes clan nekog moto kluba koji je platio 15000 dinara za ucesce, za ovu sezonu Koji klubovi se uopste takmice u moto klasik sampionatu? Na trkama mogu ucestvovati motocikli koji su poceli da se proizvode pre 30 godina, moj je '79 a poceo se proizvoditi 76-77, tako ta on moze ucestvovati iako nije stariji od 30god... A ako hoces da kupis neko motorce samo za trke, evo kupi moj... I onako razmisljam o trkama samo zato sto nemogu da ga prodam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...