Golub 1643 Napisano Maj 20, 2011 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Elem posto sam radio kompletno sredjivanje motora Klik i sad pakujem nazad, juce vratio struju, sve prikacio, sve radi, svetla, sirene, migavci... malo verglao i na kraju ustanovio da nema varnice na svecici tj. na bobini. Skinuo shemu el.instalacije, proverio CDI dobija struju, bobina takodje, ali nema varnice, davac inpulsa se javlja na ometru... Sve zakaceno kako treba tj. po shemi. Jedino sto moj nema prekidac na copavoj, tako da taj deo sheme zanemarite... Stvarno malo gubim zivce, ajd pomozite.... Mislim da ne treba da kazem da je pre rasklapanja sve radilo.... 1. Kako da proverim bobinu 2. Kako da proverim davac inpulsa 3. Kako da proverim CDI Evo i sheme pa ako neko moze da mi kaze gde i sta da proverim, takodje najverovatnije potrebna preporuka za elektricara na podruciju Bgd-a HVALA! Shema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 20, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jel ti nije previse odaljen cdi od magneta...... on off dugme gde stoji,,,mada ima struju do bombine,,, da ti nije kapica za svvecicu sa prevelikim rezistorom... i...proveri neku masu da negde nisi zaboravio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 20, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo lici da je u pitanju tci a ne cdi.Ako je tci,-treba mu vise struje(ampera) nego cdi-u.Da li je akumulator napunjen,i ispravan(ima kapacitet)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Maj 24, 2011 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Problem resen, kabl sa davaca inpulsa bio u polu prekidu jos u unutar buzira i prilikom verglanja prekidao tj. gubio kontakt...Glupost, samo da mi kida zivce... Hvala svima Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...