barakuda 6 Napisano Maj 26, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: idi...............!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 26, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tema moze da se zakljuca ali to ce Ledu da uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 26, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti to znaš nešto što mi ne znamo? Treba da se čestita? Evo ja čestitam, nema veze i ako je Africa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 26, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan samo informacija za drazu, pazaren je motor koji nije bio u oglasima nigde ostale detalje prepustamo dulu da iznese kad pododje malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 26, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I kad pokupi od mene slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 26, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Čekamo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Maj 26, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan samo informacija za drazu, pazaren je motor koji nije bio u oglasima nigde ostale detalje prepustamo dulu da iznese kad pododje malo E tog je prodavca ogrejalo sunce, gomila ljudi oglasava motore mesecima, pa nista, ovaj bez oglasa prodao za kes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan samo informacija za drazu, pazaren je motor koji nije bio u oglasima nigde ostale detalje prepustamo dulu da iznese kad pododje malo E tog je prodavca ogrejalo sunce, gomila ljudi oglasava motore mesecima, pa nista, ovaj bez oglasa prodao za kes Tako se najbolje prodaje motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Maj 26, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Znam i ja jedan prodao tako i to za lepe pare bez cenjkanja, ali to je bilo u ono lepo vreme kad je bilo viska para, a manjka motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno !! Operacija kupovina AFRICE uspešno završena !! Pazario sam extra očuvanu Africu RDO4 ,crno-crvenu '91. godiste od kolege sa foruma. Do malo pre sam častio rodjake, komšije i prijatelje. Njihov zajednički komentar : KOLIKA JE .... Slike mi ostale kod Lalajka ... bice sutra ... a do tad otprilike izgleda ovako http://forum.bjbikers.com/index.php?/gallery/image/3197-honda-africa-twin-rdo4-91/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 26, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Da ti cestitam i ovako :takoje: :care: Srecno i da se nauzivas!!! Drago mi je da si konacno nasao svog belog konja a sad :moto3: Lalajko daj te slike, nemoj ljubomorno da ih cuvas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke Ledu! Isplatilo se čekati skoro 2 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, bas je lepa. Jos sam danas video jednu takvu istu, vozio neki decko bez kacige u kraju i za njim ide neki BMW. Lepa je, nek je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 26, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, bas je lepa. Jos sam danas video jednu takvu istu, vozio neki decko bez kacige u kraju i za njim ide neki BMW. Lepa je, nek je sa srecom. Pa to smo mi (Lalajko i ja), pratili bivseg vlasnika !! Hvala Zile !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam kolega Hvala kolega !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke Ledu! Isplatilo se čekati skoro 2 godine. E pa sad se sklopile kockice, kako kaze moj drug teoretičar ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, bas je lepa. Jos sam danas video jednu takvu istu, vozio neki decko bez kacige u kraju i za njim ide neki BMW. Lepa je, nek je sa srecom. Pa to smo mi (Lalajko i ja), pratili bivseg vlasnika !! Hvala Zile !! Kupio si je u Beogradu? Nasli ste se na Europetrol pumpi? I onda ste pored pekare otisli u zgrade u garaze? I onda vam je malo izleteo lik u audiju i vi ste ga propustili? E bem ti sunce, da mi je neko pricao, ne bi mu verovao. Hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E ebg ,kad se ne prepoznajemo na ulici ! Posle opstine smo upali u neki restoran na rostilj u Jurija Gagarina ... i sad mi nije dobro ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 26, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, i da se navozash puno lepih km!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 26, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao u sektu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E ebg ,kad se ne prepoznajemo na ulici ! Posle opstine smo upali u neki restoran na rostilj u Jurija Gagarina ... i sad mi nije dobro ... Brate, to ste definitivno bili vi. Inace, ispratio sam vas pogledom dok sam ulazio u pekaru. Motor je prelep uzivo, jos lepsi, znaci svaka cast. Jos jednom sve najbolje, i kad budes isao na ovu stranu, da se javnes bar pice da popijemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Maj 26, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan E ebg ,kad se ne prepoznajemo na ulici ! Posle opstine smo upali u neki restoran na rostilj u Jurija Gagarina ... i sad mi nije dobro ... A gde sam ja na tom rostilju?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 26, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Znam i ja jedan prodao tako i to za lepe pare bez cenjkanja, ali to je bilo u ono lepo vreme kad je bilo viska para, a manjka motora Hmmm,ti prodao svoj motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Brate, to ste definitivno bili vi. Inace, ispratio sam vas pogledom dok sam ulazio u pekaru. Motor je prelep uzivo, jos lepsi, znaci svaka cast. Slazem se sa tobom, ali i Duletova Afrika je lepa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...