slavonac 81 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Obzirom da mi se slike ne otvaraju kad ih direktno postavljam stavljam link na drugi forum! Balkanizacija 2011. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Maj 20, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Možda da ih prebaciš u svoju Galeriju ovde na BJB-u pa odatle da ih prebaciš? Inače, stvarno dobar putopis samo si trebao pitati ovde ima li snega po planinama a ne onako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano Maj 20, 2011 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan Bravo !!! Skoro se nisam ovoliko nasmejao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Možda da ih prebaciš u svoju Galeriju ovde na BJB-u pa odatle da ih prebaciš? Inače, stvarno dobar putopis samo si trebao pitati ovde ima li snega po planinama a ne onako... E onda ne bi bilo ovakvih lijepih iskustava! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Slavonac svaka cast Opisao si ovo fenomenalno,slatko sam se nasmejao.Ovo je avanutura godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Maj 20, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, odlicno putovanje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 20, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ona snijezna avantura sigurno nije bila tako prijatna i smjesna u tom trenutku. Pitam se sta je bio razlog da ne nastavis dalje lakapo prema Peci, kad si podigao motor? 15 km po 15 km/h = 1 sat. Tom brzinom si valjda mogao da se gegash? Ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 20, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan A uuu kakva avantura i putopis! Svaka ti čast na snalažljivosti...i moram priznati da su me pojedini delovi nasmejali do suza...tebi do smeha verovatno nije bilo! Dobro je da se sve po tebe i tvoju Suzanu dobro završilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Ona snijezna avantura sigurno nije bila tako prijatna i smjesna u tom trenutku. Pitam se sta je bio razlog da ne nastavis dalje lakapo prema Peci, kad si podigao motor? 15 km po 15 km/h = 1 sat. Tom brzinom si valjda mogao da se gegash? Ili ne? Inače čim sam se prestao penjat pao sam. Vožnja po takvoj cesti bila je ravna bob stazi. Čak i kad sam se spuštao za Nisanom po njegovom tragu širom raširenih nogu kočeči istima nisam išao brže od ljudskog hoda! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Hehene, slatko me nasmeja sa "joga polozajem"... Prava avantura, pa si + od mene vise nego zaradio. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šćepa 19 Napisano Maj 20, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Malecni Sprint Eagle i Suzuki GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan I od mene + za prosipanje na put posred brda, posred snega, posred mecave...... Ja mislim da bih sam sebe ubio od besa, jer nisi imao nikog drugog pri ruci Svaka cast i za putovanje i za opisivanje, i ja sam umro od smeha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Maj 20, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti čast na ovakvoj avanturi. :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka caast majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Maj 21, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Onaj deo kad zaustavljas nisan ja sam se odvalio."E moj jarane pa što me ljepo ne zaustavi, ovak sam te skoro zgazio, je.. te, ja mislio neka pljačka! Znam da tebi tad nije bilo do smeha ali kako si to sve opisao i sa kojim humorom si sa nama ovo podelio je fenomenalno.Imas pet puta + od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 778 Napisano Maj 21, 2011 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za avanturu I naravno + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Maj 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Onaj deo kad zaustavljas nisan ja sam se odvalio."E moj jarane pa što me ljepo ne zaustavi, ovak sam te skoro zgazio, je.. te, ja mislio neka pljačka! Znam da tebi tad nije bilo do smeha ali kako si to sve opisao i sa kojim humorom si sa nama ovo podelio je fenomenalno.Imas pet puta + od mene Što je najgore, u tom delu Srbije (Kosovo i Metohija) vrlo su česte oružane pljačke na sred puta tako da mi nije čudno reagovanje "jarana" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Onaj deo kad zaustavljas nisan ja sam se odvalio."E moj jarane pa što me ljepo ne zaustavi, ovak sam te skoro zgazio, je.. te, ja mislio neka pljačka! Znam da tebi tad nije bilo do smeha ali kako si to sve opisao i sa kojim humorom si sa nama ovo podelio je fenomenalno.Imas pet puta + od mene Što je najgore, u tom delu Srbije (Kosovo i Metohija) vrlo su česte oružane pljačke na sred puta tako da mi nije čudno reagovanje "jarana" Da, to mi je rekao i Jaran poslije, no na sreću u tom trenutku to mi nije bilo ni na kraj pameti! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 22, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pravi užitak citanja i gledanja putopisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 22, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Slavonac ... svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 22, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,jedan od najboljih putopisa koje sam procitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Slavonac svaka cast na tekstu, ali ja slike ne vidjeh. Ni jednu jedinu. A bez slika ovo je kao burek bez mesa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Evo, putopis se nalazi.... OVDJE!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da su fotografije super. Sad je ovo zaista kompletno. Slavonac mnogo hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Maj 27, 2011 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa, putopis je napokon gotov, radim na prebacivanju fotki u photobucket kako bih ga direktno postavio. Do tada linkajte na drugi forum! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...