dfast 446 Napisano Jul 25, 2007 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Jedna bitna stvar, u svim sukobima sa raznim ludacima, NIKAD NE SKIDAJ KACIGU. To mi je prosle godine spasilo glavu , a najverovatnije i ostatak tela. U Kosutnjaku uzbrdo, krenuli neki likovi da me BMWom isguraju sa puta, ja ih napusavao, oni opet, i tako nekoliko puta kreni , stani, ja popizdim stanem, sidjem sa motora, izadju i oni is kola i tuca, sibam ja onako malo , koliko mogu, a oni po meni sa svih strana, ne znam da li su me naboli 20 ili 50 puta u glavu, ali, ali, na glavi kaciga, na meni jakna sa protektorima i pojas. kada su videli da sam posle svega toga na nogama , malo zastanu, a ja ono smekerski "u cemu je problem momci?". Oni se pokupe i zapale. ja mislim da si ti bolje prosao nego sto si se nadao... da su ti momci ista znali mogli su ti lagano vrat polomit, totalno opusteno. bolje kacigu skinut pa njome udarat, nego da je ostavit na ramenima... a sa ludacima nema price, na kraju ispadas ti veca budala ako se ubacis uraspravu s njima. nazalost ima ih sve vise i po ulicama setaju sasvim opusteno i prave sranja Potvrdjujem!!! Jednom prilikom drugar dobio zelju da me istambura onako po kacigi bezbolno sto je i uradio iz zezanja, ali me je posle toga uhvatio za glavu i zavrnuo pod misku!!! Znaci nije bilo sanse da pruzim bilo kakav otpor vratnim misicima, da je samo jos malo preterao odvalio bi me skroz, pritom nije mogao da razume sta mu govorim ispod kacige :o. Znaci nema fajta sa kacigom na glavi, to je klasicna poluga za zavrtanje vrata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...