red_alert 16 Napisano Maj 18, 2011 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan e sad zanima me ko je imao iskustva sa kawasakijem zx9r zanima me sta se dobija skidanjem drugog leptira sa karburatora , posto imam jedan karburator viska sa dino jet 3 tako mi stigo iz inostranstva pa sam gledao oni skidaju taj drugi leptir , pa me zanima sta dobijam a sta gubim i dal se isplati da cackam ko toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 20, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Jel imash shtelujuce igle da mi prosledish za neki evro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jun 20, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan a na sta tacno mislis kad pises "...skidanje drugog leptira..." koji to drugi leptir??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/2449-pravila-ponasanja/ v. Kada postavljaš novu temu, smisli dobar naslov koji će jasno naznačiti o čemu se radi. Primer lošeg naslova: "Pomoć!!!". Primer dobrog naslova: "Podešavanje šlajfunga na Africi". Naslov sam promenio iz "pitanje nesto me zanima" u "Šta se dobija skidanjem drugog leptira sa karburatora ZX9R" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Jun 20, 2011 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan jeste bas to sta se dobija skidanjem drugog leptira sa karburatora video sam da to neki rade al sta tacno dobijam a sta gubim kad to uradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jun 21, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan a na sta tacno mislis kad pises "...skidanje drugog leptira..." koji to drugi leptir??? Objasni!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...