Alex 2 Napisano Septembar 14, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi bre dosta s tim raspadanjem glave! Ja sam neurohirurg, pa znate li koliko mi treba dok Ja coveku otvorim glavu? Nije to spil karata pa da se prosipaju karte kada skinete kacigu. U svakom slucaju AKO POVREDJENI NE DISE SKINITE KACIGU (kako znate) jer u suprotnom umire za par minuta-znaci onaj deo o mogucem ostecenju vratne kicme je tada manje bitan. AKO DISE, NE DIRAJTE KACIGU vec sacekajte strucnu sluzbu.A za lobanju se ne sekirajte, nece se tako lako raspasti- i manje gledajte horor filmove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Septembar 14, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi bre dosta s tim raspadanjem glave! Ja sam neurohirurg, pa znate li koliko mi treba dok Ja coveku otvorim glavu? Nije to spil karata pa da se prosipaju karte kada skinete kacigu. U svakom slucaju AKO POVREDJENI NE DISE SKINITE KACIGU (kako znate) jer u suprotnom umire za par minuta-znaci onaj deo o mogucem ostecenju vratne kicme je tada manje bitan. AKO DISE, NE DIRAJTE KACIGU vec sacekajte strucnu sluzbu.A za lobanju se ne sekirajte, nece se tako lako raspasti- i manje gledajte horor filmove. ipak sam ja bio u pravu jer sam ucio prvu pomoc u EU bolnici u austriji i neverujem da rade ljudi koji nemaju pojma kako je receno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...