nidzamalli 0 Napisano Maj 12, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tomos APN6s Prijavi odgovor kao problematičan Polozio sam za B kategoriju i dobio sam probnu vozacku, e jel mogu ja da vozim 49cm ( tomos apn6s) s tom kategorijom??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Maj 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako si položio za B kategoriju po novom zakonu - onda ne, treba ti posebna AM kategorija. Ako si položio za B po starom, možeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Maj 13, 2011 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan nemozes jer je probna po novom zakonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Maj 13, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost su u pravu. Ne mozes da vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Maj 13, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan ja bi rekao da je on položio po Starom dakle dobio AM,B1,B, BE, F,M - kao i mi koji smo položili u prošlom milenijumu jedino su ga zeznuli sa izdavanjem dozvole pa je dobio "plavu" -probnu godinu dana najbolje nidžo pitaj nekog pandura ili u AŠ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...