Sava1 78 Napisano Maj 12, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima. Prvo da se svima zahvalim na svim korisnim savetima i informacijama koje sam ovde procitao sto se tiče vožnje i svega ostaloga u vezi motora, opreme..... Zovem se Sava 1981 i iz Vršca sam. Danas sam konačno posle mnogo zajebavanja položio za A kategoriju i dobio probnu dozvolu na godinu dana (probna značu vožnja dozvoljena od 5 ujutru do 11 noću i 10% manje od propisane brzine) Sada trenutno tražim da kupim motor do 2 soma evara. Neki naked poluoklopljeni ili sport touring varijanta od 500 cc do 750 cc dolazi u obzir i da je japanac naravno i naravno sve od opreme, treba mi nešto i za po gradu a i da mogu da opičim par stotina km u cugu. Uzivajte svi uzdravlje. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Maj 12, 2011 Bad Boy, 171 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao komsija! sta ima u vrscu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 455 Napisano Maj 12, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Maj 13, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan U Vršcu ništa posebno smaranje Biće bolje kad još otopli i kad kupim neki motor da se malo vozim Danas bio da uzmem novu dozvolu i haos pravi ...... jedva stigao na red pa onda opet ne radi sistem ma ludnica. Dobijam novu za jedno 10-15 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Maj 14, 2011 Bad Boy, 171 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan ne daj da te iznerviraju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 14, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam dobio pravu dozvolu a ne probnu. Ovi u supu nemaju pojma za to a i ni kategorije po novom ne znaju kako idu plakanje od smeha i tuga u isto vreme. Izdiktirao sam curi na salteru sta sve treba da mi da tj. da stoji na novoj vozackoj dozvoli od kategorija. A da sam se nervirao nesto i nisam. S obzirom da sam krenuo da polazem prosle godine novembra i zavrsio sad. Cekao kad sam polozio testove vise od 6 meseci zbog promene zakona i jebavanja auto skola pa sam morao jos jedno lekarsko da vadim a ovi me srusili jos 2 puta na voznji jer ja ne znam kao da vozim. A vozim auto 12 godina a apn-a i te manje vozim od 12-te godine. Prvi put me srusio zato sto se jednom kao nisam dobro prestroji. Da ne pricam sad i da ne zelim da psujem. Al dobro samo kul kako ja kazem....... Sve u svemu jebem ti administraciju i to sve..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...