nemanja061 0 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bi putni racurar za Hondu Africu ako neko ima ili ako neko zna ko ima ili ko bi prodavao,hvala u napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 10, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bi putni racurar za Hondu Africu ako neko ima ili ako neko zna ko ima ili ko bi prodavao,hvala u napred. Misliš trip master? To ti je skupa igračkica, a nepotrebna za te novce. Bolje to što imaš uloži u creš barove, gume, lanac, lančanike, podmazivač lanca itd, nego u displej koji ima tendenciju kvara i brisanja podataka kada stoji par dana. Baci neku sliku motorinja ako nije problem i obavezno se pojavi ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja061 0 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da valjda mislimo na istu stvar jer sam to video valjda kod Afrika koje su dal 93 ili 94 godiste ili to mozda imaju i ove iz 91,ali znam da moja nema .Kupio sam Afriku pre neki dan, tako da cu se potruditi da je danas slikam pa da okacim koju sliku.poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 11, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare mozes da kupis ovo sto ti je Acimo napisao, a ako ti bas treba tripmaster, lepo kupis GPS i sve ti to lepo pokazuje Dobrodosao u sektu :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja061 0 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sekta je cudo, sekta se siri sve vise i vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Rd04, samo `92 godina ima trip master.. Za rd07 se zna.. I stvarno skupa igracka.. Da znas da su satovi sa trip masterom manji od satova bez trip mastera Manji u precniku, tako da bi i njih morao da nabavis.. Ili nekako da ga sklepas iznad... U svakom slucaju ne treba ti to.. Lako se zivi bez njega, veruj mi Kao sto kolega rece, navigacija sve resava.. Ili neki drugi digitalni km sat koji je takodje skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja061 0 Napisano Maj 12, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na savetima,poslusacu ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...