PEDJA SOKO 150 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosli na 5.Medjunarodni moto skup u Istocnom Sarajevu,u organizaciji MK"IL PARADISO" Istocno Sarajevo! Kao i do sada,obecavamo extra provod uz dobru svirku,zezanje... Vise detalja u vezi motorijade vidite na nasoj stranici: www.mc-ilparadiso.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Maj 9, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Vala meni Vas prosli skup preseo!!! Izgleda da cu da se zenim zbog vas,i kad dodjoh.... Pripreme u toku i Boze zdravlja opet se druzimo pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vala meni Vas prosli skup preseo!!! Izgleda da cu da se zenim zbog vas,i kad dodjoh.... Pripreme u toku i Boze zdravlja opet se druzimo pozz Pripreme za svadbu ili dolazak do nas?! Pozdrav brate! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan bubbe stizu po tradiciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 137 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko članova MK Crna Reka naravno dolazi. Pozdrav braći... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Vala meni Vas prosli skup preseo!!! Izgleda da cu da se zenim zbog vas,i kad dodjoh.... Pripreme u toku i Boze zdravlja opet se druzimo pozz Pripreme za svadbu ili dolazak do nas?! Pozdrav brate! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/59055-sarajevo-palimo-preko-grane-jeeeaa-d/ :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Maj 12, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si ovo sačinio,svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Pg 1 Napisano Maj 13, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: podgorica Motocikl: yamaha r6,honda fmx 650,yamaha ttr. Prijavi odgovor kao problematičan eto me i ove godine !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Maj 13, 2011 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan ............i naravno JA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Maj 20, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da vidimo ko jos dolazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Maj 21, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ako da Bog zdravlja eto me sa zenom. POZDRAV SRBIIIII Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve. Nisam znao Brki da je tako ozbiljno , dođi sa ekipom. Lokacija; Program; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 25, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Neki Warriorsi stizu u četvrtak, a neki u petak Smestaj rezervisan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasa12 25 Napisano Maj 25, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: Honda VTR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan prosle godine bio malo i pokajao se sto nisam ranije dosao al ove se ne propusta.. do videnja..hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Maj 26, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan ako odstampaju saobracajnu do tada dolazim obavezno. poz iz vel plane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beka 5 Napisano Maj 27, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: HONDA XL 600 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Pedji ako se sbroimo eto opet ekipe iz Banatskog Novog sela Milan,Mile,Beka iMirko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Maj 29, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Pedji ako se sbroimo eto opet ekipe iz Banatskog Novog sela Milan,Mile,Beka iMirko. Dobro dosli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje:Jel se jos radi tunel na ulazu u Sarajevo?-ako se radi i postoji obilaznica valjalo bi da se kaze,napise,ili objasni nekome ko ne zna ...ja sam cuo da su neki radovi na tunelu pa se nesto obilazi..ako nije problem radi drugih i radi mene,neka se malo objasi kuda se obilazi da ljudi znaju....Pozdrav i ako bog da da registrujem VTR0a do tada eto i mene da popijemo koju .. ako se ne radi izvinjavam se moja greska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje:Jel se jos radi tunel na ulazu u Sarajevo?-ako se radi i postoji obilaznica valjalo bi da se kaze,napise,ili objasni nekome ko ne zna ...ja sam cuo da su neki radovi na tunelu pa se nesto obilazi..ako nije problem radi drugih i radi mene,neka se malo objasi kuda se obilazi da ljudi znaju....Pozdrav i ako bog da da registrujem VTR0a do tada eto i mene da popijemo koju .. ako se ne radi izvinjavam se moja greska Tačno je da se tunel radi, ali postoji zaobilaznica odnosno stari put kuda se nekad išlo prije probijanja tunela "Čeljugovići". Zaobilaznica je u dužini oko 4km i prolazi kroz selo Bulozi i ponovo se uključuje na magistralni put za Sarajevo, nemožete da pogrješite, imaju znakovi ( samo ih treba na vrjeme uočiti) zaobilaznicom je zabranjen saobraćaj za vozila prko 3,5 t, ali ipak treba biti obrezan zbog širine puta i oštrih krivina. Ova dionica puta je asvaltirana izuzev nekih 200m na početku puta koji prolazi pord kamenoloma. Čekamo vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beka 5 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: HONDA XL 600 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Da vidimo ko jos dolazi? MK SIRIUS. Veliki pozdrav pedja za tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje:Jel se jos radi tunel na ulazu u Sarajevo?-ako se radi i postoji obilaznica valjalo bi da se kaze,napise,ili objasni nekome ko ne zna ...ja sam cuo da su neki radovi na tunelu pa se nesto obilazi..ako nije problem radi drugih i radi mene,neka se malo objasi kuda se obilazi da ljudi znaju....Pozdrav i ako bog da da registrujem VTR0a do tada eto i mene da popijemo koju .. ako se ne radi izvinjavam se moja greska Tačno je da se tunel radi, ali postoji zaobilaznica odnosno stari put kuda se nekad išlo prije probijanja tunela "Čeljugovići". Zaobilaznica je u dužini oko 4km i prolazi kroz selo Bulozi i ponovo se uključuje na magistralni put za Sarajevo, nemožete da pogrješite, imaju znakovi ( samo ih treba na vrjeme uočiti) zaobilaznicom je zabranjen saobraćaj za vozila prko 3,5 t, ali ipak treba biti obrezan zbog širine puta i oštrih krivina. Ova dionica puta je asvaltirana izuzev nekih 200m na početku puta koji prolazi pord kamenoloma. Čekamo vas. Ok hvala na obavestenju,ja sam nacuo ali nisam bio siguran gde i kako se obilazi .eto valjda je vredelo da se zna za ostale koji nisu culi..hvala na odgovoru i ako bog da eto i mene,a nadam se da hoce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Jun 3, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz se naplacuje? Ne bih voleo da prevalim 500-600km i da mi jos i na ulazu traze 5-6e a za pesake dz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Jun 3, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan mk gromovi stizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1246 Napisano Jun 3, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Dosao bih i ja ako uspem naci drustvo a i novce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...