Tale_pa 2 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawa Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima. Ja sam Zoran, smogovac iz Panceva. Prvi bajk koji sam vozio sa 12g. je bio Tomos 12, kasnije APN4, Moto Guzzi V35, Kawa Eliminator 250 a sada tragam za Zekom. Trenutno sam bajker bez bajka pa bih hteo da vas zamolim za pomoc oko nalazenja dobrog Zekana 2007g. i mladjeg. Svima vam zelim na stotine hiljada predjenih kilometara, samo lepa iskustva i uspomene kojih ce te se rado secati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Maj 8, 2011 Bad Boy, 170 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tale_pa 2 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawa Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na dobrodoslici Cvele. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Maj 9, 2011 Bad Boy, 170 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan nema na cemu!sto vise clanova to vise iskustva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...