balkanlover70 688 Napisano Maj 7, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozz narode. kupio bih,pa me interesuje da li neko ima ili zna nekog ko ima,OPRUGU,tj. OBE OPRUGE za centralni nogar za moju YASMINU FZS 600 FAZER 2002.god??? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1248 Napisano Maj 8, 2011 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan BUbanj potok subotom u sredini novog dela imas dvojicu prodaju opruge (uzmi sa nekog motora meru,tj duzinu i debljinu)pozdrav,Lukac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Maj 8, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan BUbanj potok subotom u sredini novog dela imas dvojicu prodaju opruge (uzmi sa nekog motora meru,tj duzinu i debljinu)pozdrav,Lukac uf,druze,zahvalan sam ti za info ali trenutno nisam u mogucnosti da posetim pijacu... 'ajmo,ljudi,dajte taj "feder"-zar da mi stoji vezana zica na "centralnom" ????!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...