Mara 0 Napisano Jul 3, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: ns Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vas podsetim! :) :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 3, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan ja dolazim 99% u subotu popodne (radim do 14:00) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 3, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost ne mogu, jer imam trku u Kunmadaras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Jul 3, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nesto vise o ovom skupu? Mesto, program, ko svira, ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Jul 3, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo izgooglo plakat Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Jul 4, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti Ubrzanja i Stritfajta i u koliko sati ako ce biti ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2834 Napisano Jul 6, 2007 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti Ubrzanja i Stritfajta i u koliko sati ako ce biti ?! Apatinci ? Jel susret otkazan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sonja 1 Napisano Jul 6, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Nije otkazan susret,ja krecem za 15 min.! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 6, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 8, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan dobar susret dobra organizacija to se vidi i po dolasku motora iz slovenije ju grupa pun pogodak nije bilo nikakv ikscesa svaka cast momci samo tako nastavite vidimo se i sledece godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 8, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Quasaar i ja smo bili subotom popodne do nedelju ujutru. Mislim da je bio dobar skup, ja sam se odlicno proveo. Imao BJB majicu, ali nikog sa foruma nisam upoznao. Video sam Olju, koja se isto odlicno provela YU Grupa je stvorila odlicnu atmosferu, a i Sinobusi su bili vrlo dobri, sa pasulja smo zakasnili, to verovatno znaci da je bio dobar i da je skuvan na vreme (mi stigli oko 1800). U povratku da ne idemo istim putem, prosli smo kroz Hrvatsku Da, i za kraj pozdrav za Slovence (koji su stvarno dosli u lepom broju) i za sve ostale prisutne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 8, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlican skup!!! Mali ali jako dobar! Nazalost posto smo morali raditi tek u subotu popodne smo krenuli i zakasnili smo na pasulj i defile. Inace isli smo Joseph, ja i samnom Diana, i jos jedan prijatelj, Daniel. Proveli smo se odlicno. YU grupa je przila samo tako, a i grupe pre i posle njih su bile veoma dobre. Verujem da ce ovaj skup jednog dana da preraste u jedan veoma ozbiljan datum u nasim kalendarima. Kao sto je i Joseph rekao, u povratku, da se ne bismo vracali istim putem prosli smokroz Hrvatsku nekih 80-100km cisto da odmorimo dusu od toga da vec "davno" nismo nigde izasli iz zemlje. Svaka cast organizatorima i slovencima i slovacima koji su se pojavili u poprilicno velikom broju. Vidimo se i dogodine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jul 8, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio. Posle defilea sam morao natrag za ns. Bilo je jako fino. Slike sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Jul 8, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja dobar skup domacini gostoprimljivi skroz.Bilo Slovenaca,Slovaka,Hrvata i ostalih.Moglo je biti malo bolje mesto za susret posto je mnogo lepse pored Dunava i ima super mesta za kamp,ali ajde sad bice bolje valjda.Video motore od quasaar i Joseph B. u centru Apatina,ali njih nisam video.Inace u Apatinu su se odrzavale i Alaske veceri (ili ti tako nesto) i bilo je skroz ok Evo i par slika V-Road [/img] Marauder Born To Be Wild Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Jul 8, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan 9 Ofanziva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole bp 0 Napisano Jul 16, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par fotki koje sam napravio u Apatinu i postavio na svoj sajt: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Jul 21, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Dobar skup.Vredelo je doci.Pozdrav Panterima!Ja sam zadnji spakovao sator vec je i bina bila odnesena.Dobra prasetina i cvarci za dorucak.Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...