dzony_1100 427 Napisano Jun 23, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Goxi ne za*ebavaj ovaj narod nego stavi slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Avgust 24, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Upgrade! U far smo cika Bane i ja uglavili h7 sijalice, jer su one t19 bila krs zivi... Sad honda pravi dan nocu.. Sutra kacim slike zasigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na radu i strpljenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Septembar 19, 2011 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Upgrade! U far smo cika Bane i ja uglavili h7 sijalice, jer su one t19 bila krs zivi... Sad honda pravi dan nocu.. Sutra kacim slike zasigurno malo sutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Možda bi lepše izgledao sa malo širom gumom pozadi, al to je samo moje mišljenje Srećan rad vam želim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena je 180 zadnja guma, ali motor je zazimljen, do proleca nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ali ta 180 guma ne ide na tu felnu,posto je fabricki 160,aj 170 i nekako al sa 180 ces samo polomiti vrat dzabe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo neka slika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
● Pop - Besomar ● 17 Napisano Novembar 9, 2011 ● Поп ●, 49 postova Lokacija: ● Novi Sad ● Apatin ● Motocikl: Diavel Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ostaje jos sedista da se odrade kod Bobana ali to tek pocetkom naredne godine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Quick 16 Napisano Novembar 10, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, uspeo si da prosaras ceo Japan. Prednji deo gde je far je mogao malo agresivnije da izgleda zbog presirokih plastika sa strane. Izduvi i rep su ok, sedista definitivno druga. Sve u svemu motor lepo izgleda osim ovog bug spoilera dole koji je suvise kockast i ravan i suvise jednostavno. Koliko te izasla ova prerada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 10, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Predlažem ime! OPTIMUS PRIME Br'te mnoooogo beeesno izgleda. Verujem da još bešnje ide xexexexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, honda je na prodaju zbog mog problema sa okom. Teska srca cu morati da se povucem iz moto price zauvek.. Ako bude zainteresovanih neka se jave na pp samo bez ucena i sl. kombinacija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ako postoji imalo nade da se oporavis ZELIM TI SVE NAJBOLJE I DA SE OPORAVIS, Suze u ocima mi se stvore same iako te nepoznajem kad procitam ili cujem ovako nesto tuzno i srcu tesko!!!! Srecnu prodaju zelim,, i da to bude najbolje sto je moguce!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, puno hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Novembar 2, 2012 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan PRoblemi sa okom delimicno reseni za sada, a evo jos slika Mutacije iz Rumunije sa Transfagarasan-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Novembar 2, 2012 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos po koja slicka Dosao je i cajger na svoje mesto, ima neki izmena ali slikacu ih uskoropa da vidite. Stigli su tegici kormana od eloksiranog aluminijuma,uticnica 12v, drugi retrovizori, nove gume, plocice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Novembar 2, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je cuti da oporavak ide na bolje!!! Mogu mislit koliko je srce,,kad se vozite motorom!! Jel to znaci,,motore se vozi i prodaje,,a posle naravno neka nova mutacija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Novembar 3, 2012 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa imam nesto novo u planu ali ako ne dobijem onoliko koliko sam zamislio, necu da poklanjam.. Nije me mutacija izneverila do Rumunije i nazad 1300-1400km.. Sem sto me pre puta cale zeznuo pa mi uvalio pola benzin pola e.dizel.. PA je mutacija stucala ali brzo smo resili problem Bice ovih dana novih slika, samo da dodjem do vremena da je lepo izglancam jos nije kraj sezone 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...