Dzony93 368 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ok imam schubertovu kacigu neko vreme i nisam je dugo koristio posto je bila izgrebana i naprso je vizir pa me zanima dali mogu da ga kupim negde i nosac onaj sto se zakaci za njega. To je kaciga kao sto policija nosi flip up 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Maj 2, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Ako je C2, imas u Louis-u i vizire i nosace,...ja uzimao za mene. Ako je neka druga opet proveri,..mozda ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan louis je u Bg-u ? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 2, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi, Louis postoji samo u Nemačkoj i Austriji, a kao bajagi "Louis" u Beogradu verovatno može da ti nabavi bilo šta iz pravog Louisa, ali moraš da poručiš. Isto tako to možeš da poručiš i preko ljudi sa ovog foruma koji se bave time. Pokušaj sa pretragom. http://www.louis.eu/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=20017192〈=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan oko 50 e za vizir bolje novu kacigu da kupim :S 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Maj 3, 2011 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako odes na sajt schubertha i pogledas gde imaju predstavnike, videces gde u Srbiji mozes to kupiti. Takodje imas i u Cro, pa ako ti se vise isplati sa povratom poreza... Inace spoljni vizir za C2 je bio 30-40e kod njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 3, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Motoland u Beogradu drži Schubert, pa pretpostavljam da imaju i delove, pozovi ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 4, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan oko 50 e za vizir bolje novu kacigu da kupim :S A može i tako. Inače, kad kupiš Majbah, onda nađi i pare da ga održavaš. Isto tako, kad si pazario Schuberth, onda ti je vizir 50 evropljana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 5, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ma ja sam je dobio pre 8-9-10 godina xD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 5, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ali neverujem trazio sam svuda na netu nema nigde slike te kacige nit ista za njih to su bas kao sto policija nosi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...