Kudi 70 Napisano April 29, 2011 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Krajem proslog leta sam pazario GSR 600 i nazalost ubrzo posle (oko 2 meseca) sam imao nesrecu. Motor i ja nismo bas dobro prosli E sad... Posto smo obojica pri kraju rekonstrukcije preostalo je da se ja jos malo oporavim od raznoraznih preloma i da na motoru sredim Hladnjak i Far posto sam ostalo doterao... I jedno i drugo su osteceni i mogu da se srede medjutim po navodima majstora to nece biti to... Veci problem mi prestavlja hladnjak koji je malo procureo i zakrivio se. Nov kosta cak 550e! ,stari je popravljen ali mi ostaje dilema da li da vracam popravljeni ili kupim preskupi nov... Slicno stoje stvari i za far ,nov 255e! (npr za Yamahu XT660 je 130e nov...) ali za to cu i nekako... Zamolicu vas koji imate neki strucan predlog i iskustva sa slicnim stvarima da mi predlozite sledeci korak... Inace sam zbog navedenih problema ostao bez poprilicno novca pa mi i to uslovljava sledece postupke ... Ako neko poseduje navedene delove ili poznajete nekog ko ima ,zainteresovan sam ukoliko je povoljniji od navedenih cena Hvala unapred i veliki pozdrav za sve bajkere!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano April 30, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...