Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki GSR 600

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 132 postova

Pozdrav!

Krajem proslog leta sam pazario GSR 600 i nazalost ubrzo posle (oko 2 meseca) sam imao nesrecu.

Motor i ja nismo bas dobro prosli :)

E sad... Posto smo obojica pri kraju rekonstrukcije :) preostalo je da se ja jos malo oporavim od raznoraznih preloma i da na motoru sredim Hladnjak i Far posto sam ostalo doterao... I jedno i drugo su osteceni i mogu da se srede medjutim po navodima majstora to nece biti to... Veci problem mi prestavlja hladnjak koji je malo procureo i zakrivio se. Nov kosta cak 550e! ,stari je popravljen ali mi ostaje dilema da li da vracam popravljeni ili kupim preskupi nov... Slicno stoje stvari i za far ,nov 255e! (npr za Yamahu XT660 je 130e nov...) ali za to cu i nekako...

Zamolicu vas koji imate neki strucan predlog i iskustva sa slicnim stvarima da mi predlozite sledeci korak... Inace sam zbog navedenih problema ostao bez poprilicno novca pa mi i to uslovljava sledece postupke ... Ako neko poseduje navedene delove ili poznajete nekog ko ima ,zainteresovan sam ukoliko je povoljniji od navedenih cena :)

Hvala unapred i veliki pozdrav za sve bajkere!!!

post-17577-0-68467300-1304121022_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja