SpaVe 813 Napisano April 29, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Комуникација возач - сувозач марке "Lampa". Ради на батерије од 1,5V. Нисам је користио. Само сам је извадио из паковања јер не подносим провидну пластику, пластичне флаше и кесе, али то је већ прича за лекара специјалисту и нема везе са продајом! Купио сам је у једној радњи у Београду јер је ми је било непријатно да ништа не купим због понашања продавца... Нисам ваљда одавао утисак да имам паре, а и није могао да ме убеди да јакна коју ми је продавао не вреди ни трећину цене по којој се продаје! Цена: 10 евра Телефон: 063.654.232 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 29, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Купио сам је у једној радњи у Београду јер је ми је било непријатно да ништа не купим због понашања продавца... Dobro je, mislio sam da sam usamljeni slučaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 29, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Хахахаха! Ти си стручњак за ове геџете, па ми реци да ли сам претерао са ценом? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 29, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Продато! Хвала на пажњи! Обарам рекорде у брзини продаје! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...