pera-s 434 Napisano April 29, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan klikni na -->>BURGMAN Na prodaju motor iz oglasa! Motor se vodi na mog brata rodjenog! Masina je u odlicnom stanju i ide kao zvrk, nesto losije stanje plastika, ali i one cuce prilicno dobro. Potrebno je uraditi servis, zamenu ulja i fitera ulja, ostalo mi je viska cela litra(neotvaran) motula scooter expert tako da i ono ide zajedno sa skuterom pa se servis svede na 1500din otprilike. Broj telefona iz ogasa je broj mog brata a ako bude zainteresovanih kolega sa foruma nek se jave meni na 064/88-47-551! Jos informacija za detalje na mob. ili na pp. P.S. Ako sam nesto izostavio slobodno me podsetite! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lz 4 Napisano April 29, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd-stari grad Motocikl: Piaggio x9 250cc Prijavi odgovor kao problematičan ubaci neke slicice 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 29, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan mozes da kliknes na "burgman" al evo uspeo sam i ovako da ubacim sa oglasa slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Provozao pre par dana..dobar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 29, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan hvala dule! moze i neka zamena, ponudite nesto pa cemo da vidimo dal mozemo da se dogovorimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Septembar 22, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan aj mali rifres, istekla registracija, zadnja guma nova, cena za kes 1200e. Moze zamena za hondu XL ili yamahu XT u tom rangu cena... 064/88-47-551 - Petar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Octobar 27, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 27, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan jeste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 22, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1100e! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 22, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dzabe ljudi.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Februar 22, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dzabe ljudi.... gabariti su mu zaista impozantni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 24, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1000e! nadjoh nesto sto mi se svidja pa mi je malo hica!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 25, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan ovo je vise nego povoljno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 26, 2012 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Bote,sta ti treba,laptop,fotoaparat,telefon? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 26, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan drugi "tocak"! nasao sam neki motorcic za mene pravi nadam se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Mart 26, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Jbg Pero, meni ovako nesto treba, ali moram da prodadem moju skalameriju...Ebo me nov motor da me ebo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 26, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan a sta da se radi... svi smo se negde zaglibili... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Mart 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno da još nije prodat !! Lep primerak !! Ovo je cena nekog skromnog polovnog skutera od 50 ccm ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Mart 27, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre Pero reklamiraj to malo vise..otici ce za čas.Još jednom,motor je super..ja sam druga nagovarao za vikend da ga uzme ali on ipak nije u prilici a ovo je stvarno super cena ..ja da imam viška love :lol: bio bih kupljen ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 28, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena i doplata? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/79329-hyosung-sf50/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 30, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre Pero reklamiraj to malo vise..otici ce za čas.Još jednom,motor je super..ja sam druga nagovarao za vikend da ga uzme ali on ipak nije u prilici a ovo je stvarno super cena ..ja da imam viška love :lol: bio bih kupljen ! Ne vredi dule, mozda da platim oglas na Pinku??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 30, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre nerviraš me s tim Burgmanom... Kao kad mački mašeš s slaninom ispred nosa, a ne treba mi veliki skuter :ooo: , a ne mogu da ne pratim oglas i molim boga da ne skidaš cenu već da ga prodaš... Jer ako budeš još skidao cenu ja ću doći da ga kupim iz inata da mi bude treće sokoćalo.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 30, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan ja ga ne bi dao ispod 1000e taman ga zapalio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 30, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan e vala da znas jimmy... johanne, nemoras se nervirati, necu spustati cenu vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 3, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan jel skupo?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...