boki_bg 38 Napisano April 29, 2011 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih ako moze neko da mi kaze koje su dimenzije rolnica za sym HD125,ili gde mogu da nadjem (cunjam vec duze vreme po netu ali ih ne nadjoh). U zvanicnom servisu kazu da nemaju te rolnice vec duze vreme i da ne znaju tacno koje su dimenzije,sto je slozicete se nebuloza. Dali su mi dimenzije rolnica za sym vs125 koje su 10,1gram a za HD 125 su 14,5grama. Ostele uvoznike sam zvao ali su mi rekli da ne mogu da mi daju rolnice po modelu skutera vec po njihovim dimenzijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 30, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan A koja je nevolja pa da ih ne premeriš? U principu trebalo bi da su slične GY6 agregatima od 125cc, recimo 18x14 13gr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Maj 1, 2011 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Majstor koji mi je menjao rolnice je stare bacio a ove nove su 15,1gram. Fabricka gramaza za njega je 14,5grama ali u toj gramazi postoje dve dimenzije, 20*15 i 18*14. Nigde na netu ne mogu da nadjem koje su dimenzije od te dve. Sto se tice otvaranja, tu sam siguran da ga ni bog ne bi sastavio posle mene. Ja sam klasican duduk za takve stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...