Mare70a 1399 Napisano April 29, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Trebam jedan savet, Da li je moguce na kle 500 ugraditi neki pokazivac temperature i da li neko ima vec ima iskustva sa tim? Svaki savet i pomoc bi mi dobro dosla. Uzasno me nervira sto nemam pokazivac temperature i non-stop ga trazim po satu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5769 Napisano April 29, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Misliš na temperaturu rashladne tečnosti? Gledam u Luisu i nema takvog instrumenta, jedino znam da Joškin Gedžet može da meri dve temperature pored svih ostalih funkcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano April 29, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da,da,mislio sam na temperaturu rashladne tecnosti a stavio bi bilo koji sat.Nesto bi izmisljao ili ako vec neko ima neki savet ili preporuku bilo bi super.\ Ma izveo bi i traktorski sa strane sata negde,elektronski,manuelni,ma nebitno skroz,samo da pokazuje. Juce na semaforu je smrdeo neki antifriz iz nekih kola,usrao sam se,njuskam,gledam i hjus,srecom nije moj. Kad se upali ona lampica nekad zna da bude kasno. Arakis,nisam te razumeo za "Joskin Gedzet"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano April 29, 2011 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Na EN sam ubacio merac temperature ulja. Narucio sam ga iz Louisa. Jos nisam imao ozbiljniju voznju da bih ga testirao, samo sam ga proverio da li radi(6 km voznje)-i radi (50-60C). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...