pRRgav 9 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je 2004. godište , prešao nešto malo preko 21000km . Ja sam vlasnik u saobraćajnoj , registrovan je do kraja avgusta i ima 2 ključa. Na 20351km je urađen servis , dakle promenjeno je ulje , uljni filter , oba filtera vazduha , ulje u kvačilu i rashladna tečnost tako da nema nikakvih ulaganja . Cena je 5500 eur i ima vrlo malo mesta za dogovor oko cene . U zameni me interesuje isključivo Hornet sa masnom doplatom . Motor je jednom pao u mestu , kod prethodnog vlasnika , na desnu stranu što se vidi na slikama . Za sve ostale informacije na 063/512-200 Miloš (Powered by frubar.net) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pRRgav 9 Napisano April 30, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da navedem da je promenjena i kočiona tečnost i da uz motor ide i fabrički auspuh . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coyote 1 Napisano April 30, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Extra motor ! Sto ga prodajes ? Jesi bacio oko na neki drugi ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pRRgav 9 Napisano April 30, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno , ako ga ne prodam uglavnom će stajati u garaži zato što nemam vremena za vozanje , a žena treba da mi se porodi avgusta pa i za nju treba da odvojim vreme kojeg nemam. Tako da ako ga ne prodam ima da skuplja prašinu u garaži do sledećeg leta a malo mi glupo da na ovu glad 5,5k eur čuči u garaži. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pRRgav 9 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 5000 eur . Cena je fixna , zamena isključivo za keš . 063/512-200 , 069/870-2866 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pRRgav 9 Napisano Avgust 27, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 4900 eur , istekla registracija ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pRRgav 9 Napisano Avgust 31, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo neku zamenu al isključivo uz moju doplatu za nešto novije , npr. CBR 1000 RR 2007-2008 , GSXR 1000 K7 - K8 . Interesuju me samo motori od prvog vlasnika , kupljeni u lepoj nam Srbiji . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pRRgav 9 Napisano Septembar 13, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cena za keš može još malo dole . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pRRgav 9 Napisano Septembar 24, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je danas registrovan i registracija važi do 23.09.2012. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pRRgav 9 Napisano Octobar 1, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Može i neki Golf V uz moju doplatu ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pRRgav 9 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato , može brisanje . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...