sifacca 22 Napisano April 28, 2011 Svrati ponekad, 325 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim forumasima, moje ime je Vladan, bavim se on line nabavkom za siroke narodne mase sa svih sajtova koji su interesantni ljudima za narucivanje, na ebay-u sam od 2003 godine i imam preko 5000 kupovina , sto preko ebay-a, sto preko ostalih sajtova. posto necu biti u maju mesecu u zemlji, neko vece predstavljanje cu napraviti krajem maja, gde cete moci da vidite kakve sve informacije, pogodnosti i privilegije prilikom narucivanja preko mene mozete imati. Takodje, ko bude zeleo, moci postati saradnik i samim tim zaraditi neki dzeparac za sebe. da bi vam bilo jasnije skim imate posla i kako izgledaju moje kupovine, dovoljno je kliknuti na ovaj link: http://myworld.ebay.it/sifacca/ toliko za sada od mene, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano April 28, 2011 Bad Boy, 170 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Sandokana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...