acim 765 Napisano April 25, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Zephyr 750 1991-2000 Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan. 1. Godište motocikla koji ste vozili: Navesti tačno godište motocikla koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na motociklu: "Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor: [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] [b]3. Šta mi se dopada:[/b] [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Maj 1, 2011 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: 1991 g. 2.Vreme provedeno na motorciklu: Oko mesec do dva meseca ili ti nekih 1500 km. 3. Šta mi se dopada: Pa ovako:zastita od vetra ne postoji uopste,posto je nejked u pitanju,postoji mogucnost ugradnje malog vizira ali ni on ne pomaze nesto drasticno,kocnice su fenomenalne mozda cak i previse agresivne za moj ukus,na putu stabilan,a za peglanje krivina kao da je pravljen,model koji sam vozio ima 5 brzina ali kad vidi brdo nema potrebe za prebacivanje u nizi stepen samo dodas gas i povlaci ko lud,imao sam osecaj da motor puca od snage iako ima 72 konja.Potrosnja moje voznje,kombinovane,6.5 l,doduse sipam samo Euro 98 oktana.Polozaj vozaca odlican,mada ja bas i nisam merodavan jer se ne zamaram lako.Meni licno se dopada njegov ne svakidasnji izgled i upadljivost. 4.Sta mi se ne dopada. Kao sto sam odgovorio u predhodnom pitanju zastita od vetra,to sto kod nas nema delova za njega nego sve moram da porucujem sto naravno povecava rashode za motor,transmisija im nije bas trajna u koliko se malo zustrije salta,mada to su vise tudje zamerke nego moje. 5.Moj utisak: Sto kazu sto ga duze vozim to ga manje sanjam,odlican motor za svaku pohvalu i preporuku,prilikom kupovine treba obratiti paznju na korpu hoce da se cuje,lamele...i sve sto se inace gleda.Po meni najlepsa uljara iz tog vremena,naravo trba napomenuti da Zaphyr 750 i 550 osim imena i oblika nemaju mnogo toga slicno dve razlicite price,da ne kazem nebo i zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar k 47 Napisano Jul 17, 2018 Manatwork, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5/1/2011 at 4:00 PM, Firefighter said: 1. Godište motocikla koji ste vozili: 1991 g. 2.Vreme provedeno na motorciklu: Oko mesec do dva meseca ili ti nekih 1500 km. 3. Šta mi se dopada: Pa ovako:zastita od vetra ne postoji uopste,posto je nejked u pitanju,postoji mogucnost ugradnje malog vizira ali ni on ne pomaze nesto drasticno,kocnice su fenomenalne mozda cak i previse agresivne za moj ukus,na putu stabilan,a za peglanje krivina kao da je pravljen,model koji sam vozio ima 5 brzina ali kad vidi brdo nema potrebe za prebacivanje u nizi stepen samo dodas gas i povlaci ko lud,imao sam osecaj da motor puca od snage iako ima 72 konja.Potrosnja moje voznje,kombinovane,6.5 l,doduse sipam samo Euro 98 oktana.Polozaj vozaca odlican,mada ja bas i nisam merodavan jer se ne zamaram lako.Meni licno se dopada njegov ne svakidasnji izgled i upadljivost. 4.Sta mi se ne dopada. Kao sto sam odgovorio u predhodnom pitanju zastita od vetra,to sto kod nas nema delova za njega nego sve moram da porucujem sto naravno povecava rashode za motor,transmisija im nije bas trajna u koliko se malo zustrije salta,mada to su vise tudje zamerke nego moje. 5.Moj utisak: Sto kazu sto ga duze vozim to ga manje sanjam,odlican motor za svaku pohvalu i preporuku,prilikom kupovine treba obratiti paznju na korpu hoce da se cuje,lamele...i sve sto se inace gleda.Po meni najlepsa uljara iz tog vremena,naravo trba napomenuti da Zaphyr 750 i 550 osim imena i oblika nemaju mnogo toga slicno dve razlicite price,da ne kazem nebo i zemlja. mene bas zanima taj od 550 ,sta mislite o njemu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Januar 22, 2021 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: Vozio baš dugo onaj od 550 a juče morao kupiti i 750 2. Vreme provedeno na motociklu: Još ni seo redovno nisam, traljavo radi - karburatore moram čistiti i podešavati... 3. Šta mi se dopada: Ne znam šta drugo reći nego - SVE 4. Šta je moglo biti bolje: Ništa ja tu ne bi poboljšavao 5. Moj utisak: Fantastičan motor, veoma redak, maštao o njemu od kad sam na 550 istrošio zadnju gumu (na 550 je 18 cola, a na 750 je 17), i evo došao i taj dan... Od proleća vožnja, ali ne mnogo - imam i druge motore da derem... Zephyr se voli! P.S. maštam i o 1100, za zephyra 400 nisam siguran da li želim da imam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...