Black Adder 223 Napisano April 24, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, sinoc sam ostao u Novom Orahovu jer mi je riknuo ventil na zadnjoj gumi na Apriliji. Potrebna zadnja unutrasnja guma, kako bi "opravio" Pegasa i dokotrljao se doma. Ako ima neko u blizini, unapred zahvalan Moj tel 060 610 9325 Ovom prilikom se zahvaljujem kolegi Joski iz Kanjize (sivi ZZR 600) na nesebicnom razumevanju. podrsci i pomoci i prevozu da resim problem u 10 sati uvece kao i kolegi Maretu koji me je primio na konak Na zalost necu moci da Vam se pridruzim u poseti Sremcici, vis major 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 24, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan ps. Baterija prazna, cimajte pa ja zovem nazad 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 25, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam puno na podrsci, osim Icateneja niko se nje javio. Problem resen Aprilia stigla kuci, puno hvala Goranu fri i njegovom drugaru Marku, neizmerno sam im duzan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...