red_alert 16 Napisano April 21, 2011 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan zanima me jel neko moze da mi kaze gde da kupim one zvezde sto idu u kvacilo cini mi se da ih ima 2 posto mi se mnogo cuje kvacilo kad menjam brzine , tj imam problem kad saltam i kad stanem na semafor ili negde on jedva izbaci iz brzine ili dok je pod kvacilo ko da ne odvaja bas najbolje a vecina sa kojima sam pricao su imali slican problem pa me zanima i vase misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano April 21, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakve zvezde, misliš na lamele možda? Moguće i da su opruge neravnomerno oslabile pa se unutrašnji deo korpe krivi i ne odvaja potpuno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano April 21, 2011 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan ima neke zvezde u kvacilu ( verovatno napravljene od feder platna i izgleda ko zvezda ) ne lamele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano April 22, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ....ima stari i novi tip zvezde a razlika je da ako ide jedna zvezda ona ima 6 spoljnih i 6 unutrasnjih krakova a ako idu dve ima 6 spoljnih i 3 unutrasnjih krakova Inace imas "anti hoping" kvacilo ...ako je dobro podeseno kad naglo vracas sa vecih obrtaja u nize brzine i tocak hoce da blokira onda se kvacilo samo odvoji tj. unutrasnja korba iskoci iz lezista a te zvezde drze tu unutrasnju korpu u lezistu dok tocak ne pocne da blokira.Zato su i radjene od "feder" lima ...drze a i da mogu da popuste i vrate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...