davidbgd74 1 Napisano April 21, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: piaggio tourer 250 Prijavi odgovor kao problematičan Forumasi, moram da se pojadam, nemam gde i nemam kome nego na forum! kada me kap nije strefila, nece nikad! jos uvek psujem pa je dobro sto nema audio zapisao ovde! sinocke ostavio motor ispred ulaza i jutros kada spremao se da krenem vidim CRNU FLEKU NA SEDISTU!?!@?!@! NA SRED SEDISTA!! :'( :'( malo bolje pogledam i vidim da je od cigare, garez i sediste osteceno!! SKONTAM DA JE NEKI MORON GASIO CIGARU NA MOM MOTORU!!!! Da mi oprosti admin formuma ali oca mu jebem u vr guz'ce, ruka mu se osila, nemao poroda i mozga nikad!!$#@$#@$#@$#@ > > > Stigao na posao, evo uslikao sam da podelim tugu i trazim POMOC i SAVET! Kako vidim, kada malo detaljnije pogledam, izgleda da nije totalno probijeno (verovatno za to sto je u pitanju koza koja je plasticificirana ili sta god) pa mi je potreban ISKRENA POMOC oko sanacije istog! Znaci savet (ali proverni 100% od nekoga kome je cigara napravila isto ili sl)-jer nema povratka - jednom kada sada to ''saniram'' tako ostaje ! Prvi da mi neko kaze kako cu sa sedista, kje je bez, kozno (verovatno plastificirano), da skinem i uklonim 100% taj garez i to crnilo!!!? e kada to resim onda da vidim detaljno sta je unisteno i da li je treba da se ide dalje sa sanacijom! da inace, ne rekoh, piaggio tourer motor. hvala jos jednom unapred, pa ajmo upomoc.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano April 21, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Popij bensedin. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 21, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi pikavac odnesi u muriju i neka uzmu DNK da nadju krivca!!!!!!!!!!! Ili Bensedin:)))))) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidbgd74 1 Napisano April 21, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: piaggio tourer 250 Prijavi odgovor kao problematičan uh, do sada dve bendze... dobro, nije los pocetak! sada sam jopet gledao (i sto vise gledam tuznija sam...) i izgleda mi kao da je to parce koze tj. sedista nagorelo! znaci kako nagoretinu 'izblahati' da bude bez opet,a? pa posle toga , ako nije progorelo do balcaka, onda verovanto neki lak za nokte ili skl - da zastiti se da se ne cepa dalje ili sl,a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjaNS 3 Napisano April 21, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Meni su prosle godine polili motor farbom, a progoreli sediste dan kasnije.. Preparkiraj i nadaj se da nece ponoviti, moguce je da nekom od komsija "smeta". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 21, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Matori, kad sedneš na sedište ništa se ne vidi a još manje oseća pod dupetom Teraj dok se ne pocepa a onda ga komplet presvuci za 20-30 evra i to ti je to. Raspiso si se ko da je tebi neko na leđima ugasio pikavac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 21, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da, nek ti stavi Peki fotku svog sedista.... pa ces da vidis sta je tuga.. idi kod Bobana sedista.. 2-3 crvene i presvucice ti to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano April 21, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da ti kazem? Ne znam kako da pomognem. Mogu samo da nastavim sa psovanjem po spisku... Smanji nervozu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 21, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod Bobana u Zemun i nek ti odradi neki vez tipa piaggio ili tako nesto i resio si problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 21, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Da, nek ti stavi Peki fotku svog sedista.... pa ces da vidis sta je tuga.. /quote] ma jedva da se i vidi nešto @ Vlajko: malo smo se i upgrade-ovali 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 22, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Covece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano April 23, 2011 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Deki Zemun resava probleme tog tipa... 064 1804621 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...