Jump to content

Moto Zajednica

STAPOVI ZA SUZUKI

Recommended Posts

• U prolazu, 78 postova
  • Motocikl: suzuki gsxf 750

pozdrav, imam sledeci problem... kapio sam suzuki gsxf750 98 godiste misleci da je prednja viljuska malo kriva, medjutim kad sam otisao kod majstora ispalo je da je levi stap stvarno kriv a desni je PUKAO :( i tako krenem da ocajavam i da trazim polovan stap samo sto imam jedan problem, a to je sto ne znam koje su dimenzije stapa koji pase na moj motor, zato sto motor stoji kod majstora vec mesec dana i nisam siguran kod koga je zavrsila viljuska, a nije mi ni blizu da odem, tako da mi je jedini nacin da preko interneta saznam dimezije stapa i eventualno da pronadjem takav isti.

ako neko moze da mi pomogne bio bih vrlo zahvalan :takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 952 postova

Ako nema original nadji celu viljušku od nekog motora koji ide u rashod, bilo bi samo poželjno da bude sa sličnom geometrijom, veličina točka i ugao da ne bi pokvario vozne karateristike. Možda bi mogao i te tvoje da prikrpiš da ti ne prodje sezona, ako je napukao gore do trougla mogao bi da ga zavariš ali kad naleti da nabaviš drugi jer se brzo zamara materijal pored vara i može krenuti opet da puca. Naravno neće pući odmah kao ledenica tako da se neko vreme može voziti.

• U prolazu, 78 postova
  • Motocikl: suzuki gsxf 750

necu da ga krpim, plan je da nadjem samo jedan stap koji pase na moju viljusku, a cuo sam da je gomila takvih. Npr od nekog gsxf-a 1100 ili 600 ili nekog starijeg gsxr-a... Mislim da su to sve isti stapovi. drugi stap je vec na ispravljanju jer nije puno kriv, tako da mi treba samo jedan. Nasao sam i ljude koji to prodaju, ali mi samo fale tacne dimenzije mog stapa da bih znao da li mi pase taj koji kupim. jer trenutno nisam u mogucnosti da premeravam moje stapove.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja