jumbo 8 Napisano April 13, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kawasaki VN 750 Vulcan u odlicnom stanju - vlasnik - 1995. - registrovan do 6.2011. - 11500 milja (18500 km) - kad sam ga uzeo imao je 4600 milja na satu pre 2,5 godine - gume montirane nove Bridgestone u avgustu 2010. na 10100 milja - zamenjeno ulje, svecice, i filter pre 15 dana oprema: - bisage Held (nisu montirane na slikama) - koza na rezervoaru Held - alarm Cobra sa skrivenim prekidacem - vizir Givi - pistalica za zmigavac ... mane: - desni top pokazuje znake korozije , bice potrebna zamena uskoro (ne ove sezone) - poneka sitna ogrebotina - poneki trag koriscenja... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us cena: 3200 E moze zamena iskljucivo za drugi motor uz vasu ili moju doplatu u obzir dolaze samo motori u odlicnom stanju, posto planiram da malo dalje putujem, zanimaju me veci tureri i sport tureri. tel: 064 8773 037 mail: dzzoran@mail.ru pa izvolte... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano April 13, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za oglas, detaljno predstavljen. ako budes malo spustao cenu zovem te da se dogovaramo ) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 13, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga uzivo, prelep je i vidi se da je pazeno na njega! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano April 13, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za oglas, detaljno predstavljen. ako budes malo spustao cenu zovem te da se dogovaramo ) cena naravno nije zakucana, to je samo polazna tacka za pregovore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Maj 24, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno pitajte, ponudite neku vasu cenu, nista nije iskljuceno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Maj 24, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno pitajte, ponudite neku vasu cenu, nista nije iskljuceno. Ako je slobodno postavljati pitanje, da pitam: "Šta ima, kako je?" Pozdrav za Jumba i sa srećom u prodaji! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Januar 21, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da pokrenemo pricu ponovo. Ove sezone nije vozen, kilometraza je ista, jedino sto je istekla registracija. Cena je sada 2600, i moguca je i zamena za jeftiniji sa doplatom. Ne dolaze u obzir skuteri, R-ovi, cross {moze enduro), prednost imaju sport tureri Nije mi bitno godiste motora, bitno je da je u odlicnom stanju. Ne zanimaju me motori ispod 750 ccm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Januar 21, 2012 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razmislajo kad mi ovaj dosadi da bi probao nesto ovako.Mada neznam bil to zadovoljilo moje prohteve malo je slabasno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano Januar 21, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da idemo u off ali mogu da pohvalim Vulkan kao motor,isti sam vozio 5 godina i bio sam jako zadovoljan sa njim,jeste da je težak ali kad ga ljudi provozaju i uvere se da ume dobro da povuče-promenu mišljenje.Ko voli ovu vrstu motora,neće se pokajati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Januar 26, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Vulcan je medju najsnaznijim choperima. Max brzina je 185kmh, podnosljiva putna je 130-140. veoma je dobar za jednog putnika, suvozacko sediste je bas malo. Potrosnja je od 4,1 pri 80 - 90 preko 5-5,5 do 120 i do 7 pri 130-140 ako nekoga jos nesto interesuje pitajte. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 1, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Evo da pokrenemo pricu ponovo. Ove sezone nije vozen, kilometraza je ista, jedino sto je istekla registracija. Cena je sada 2600, i moguca je i zamena za jeftiniji sa doplatom. Ne dolaze u obzir skuteri, R-ovi, cross {moze enduro), prednost imaju sport tureri Nije mi bitno godiste motora, bitno je da je u odlicnom stanju. Ne zanimaju me motori ispod 750 ccm. nudim u zamenu predivnu suzuki gsx 6oof tu je negde okacena samo zamena a da 98 god presla 52000 nema ogrebotine vidi na faceboku jan demrovski Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 1, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Evo da pokrenemo pricu ponovo. Ove sezone nije vozen, kilometraza je ista, jedino sto je istekla registracija. Cena je sada 2600, i moguca je i zamena za jeftiniji sa doplatom. Ne dolaze u obzir skuteri, R-ovi, cross {moze enduro), prednost imaju sport tureri Nije mi bitno godiste motora, bitno je da je u odlicnom stanju. Ne zanimaju me motori ispod 750 ccm. nudim u zamenu predivnu suzuki gsx 6oof tu je negde okacena samo zamena a da 98 god presla 52000 nema ogrebotine vidi na faceboku jan demrovski evo mog oglasa ispred vaseg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Februar 1, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/76347-zamena-trkalica-za-copera/ evo ovako, da se ne muci covek.... pa nek' vam je sa srecom ako se nadjete Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 2, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/76347-zamena-trkalica-za-copera/ evo ovako, da se ne muci covek.... pa nek' vam je sa srecom ako se nadjete hvala na pomoci .janko pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Februar 3, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan nudim u zamenu predivnu suzuki gsx 6oof tu je negde okacena samo zamena a da 98 god presla 52000 nema ogrebotine vidi na faceboku jan demrovski Hvala na interesovanju, pogledao sam tvoj oglas, motor je u bas dobrom stanju, ipak trazim nesto vece, npr CBR1000f, ZZR1100, ili slicno. Imam 190 cm i 120 kg i ne bas vitkog suvozaca, a vise mi se svidjaju dalje ture nego vozikanje po gradu. Jos jednom hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Februar 19, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan AKCIJA!!! Ako porucite nas proizvod u narednih 30 minuta,dobicete na poklon pistalicu za zmigavac renomiranog kineskog proizvodjaca "NO NAME" i kapice na ventilima! I to nije sve! Po ceni od svega 2600 evra, pored naseg sjajnog proizvoda dobicete i malo benzina, malo ulja , malo rashladne tecnosti, malo kocione tecnosti, malo ulja u kardanu! I to nije sve! Samo danas dobicete malo vazduha u gumama! I sve to potpuno besplatno! Ova fenomenalna ponuda vazi dok traju zalihe!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Februar 19, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan e brate svaka cast na ideji,posteno se nasmejah.....sa srecom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Februar 24, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Teleshop je cudo Prodat, moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...