Jump to content

Moto Zajednica

Predstavljanje

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Ćao ljudi,

pre svega puno pozdrava za sve vas sa foruma, čovek sa vrlo malim znanjem o motorima može dosta da nauči ovde.

Moje ime je David Avramović i iz Beograda sam. Još ne vozim ništa ali planiram da kupim keeway speed 125 i to polovan da naučim da vozim kroz 2/3 sezone.

Pozdrav!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 0 postova

Lakše jest' al' sad samo da nađem polovan keeway speed 125 za cca 500 e a da je u voznom stanju i "na konju sam". Pritom sam zaboravio da napomenem da treba da polazem A. Jel A ili A1, A2 za ovaj motor?

Nebitno, kapiram i da će tu biti 200e troška. I sad shvatam da je skup sport kao i sve drugo...sviram el. gitaru znam šta znači kad dobra oprema puno košta....sad još da uvedu registraciju gitara i osiguranje :)

:muzicari:

• Drug član, 3827 postova
  • Motocikl: Honda VFR750 RC36

U pravu si, Dejvi, za te poreze... Deru gde god mogu... A za 125 kubika ce ti trebati A1 kategorija i dosta zivaca i kesa za polaganje. Tacnije 18 iljada dinara (i isto toliko zivaca).

• U prolazu, 0 postova

U pravu si, Dejvi, za te poreze... Deru gde god mogu... A za 125 kubika ce ti trebati A1 kategorija i dosta zivaca i kesa za polaganje. Tacnije 18 iljada dinara (i isto toliko zivaca).

Ljudi, zvao sam auto-školu "Pravo" danas, filijalu Novi Beograd, rečeno mi je da treba A kategoriju da polažem. Znači mogu i A1. Verovatno je jeftinija od A. A je oko 20.000 koliko su mi oni preneli all inclusive :D

Iako imam položeno "B", puno vremena provodim u taxiju, pošto moja advokatska kancelarija ima ugovor sa njima, a ja radim kao pripravnik i mogu vam reći u onom P.A.K.L.U. od gužve danas u Beogradu jedini spas je keeway speed 125 i "L" tablica!!!

:)

P.S. Kako sam izuzetno ograničen finansijama, a neizdrž me hvata, da li vi, iskusniji bajkeri mislite da su ovi najjeftiniji speedovi 125 iz 2008, 2009 od oko 600e bezbedan (u načelu - naravno, svaki motor mora da pogleda neko ko se razume pre nego što ga kupim) za nekog ko je možda desetak puta u životu vozio motor. Cilj mi je da naučim osnovne stvari pa makar vozio ovaj motor naredne 2, 3 godine. Odn. da li je motor po toj ceni "iz aviona" bezbedan za učenje, ili ne, pa po cenu toga da za dve godine krene sa kvarovima. Izvinjavam se na opširnosti ali ovakvo pitanje je teško formulisati.

Hvala

• Drug član, 3827 postova
  • Motocikl: Honda VFR750 RC36

Ljudi, zvao sam auto-školu "Pravo" danas, filijalu Novi Beograd, rečeno mi je da treba A kategoriju da polažem. Znači mogu i A1. Verovatno je jeftinija od A. A je oko 20.000 koliko su mi oni preneli all inclusive :D

Iako imam položeno "B", puno vremena provodim u taxiju, pošto moja advokatska kancelarija ima ugovor sa njima, a ja radim kao pripravnik i mogu vam reći u onom P.A.K.L.U. od gužve danas u Beogradu jedini spas je keeway speed 125 i "L" tablica!!!

:)

P.S. Kako sam izuzetno ograničen finansijama, a neizdrž me hvata, da li vi, iskusniji bajkeri mislite da su ovi najjeftiniji speedovi 125 iz 2008, 2009 od oko 600e bezbedan (u načelu - naravno, svaki motor mora da pogleda neko ko se razume pre nego što ga kupim) za nekog ko je možda desetak puta u životu vozio motor. Cilj mi je da naučim osnovne stvari pa makar vozio ovaj motor naredne 2, 3 godine. Odn. da li je motor po toj ceni "iz aviona" bezbedan za učenje, ili ne, pa po cenu toga da za dve godine krene sa kvarovima. Izvinjavam se na opširnosti ali ovakvo pitanje je teško formulisati.

Hvala

Pa ako ga pregleda neko ko se razume u motore, i ako se ispostavi da je ispravan, onda je ok da ga vozis. Samo po meni ti je bolje da uzmes nesto sto se tebi dopada i sto ti mislis da ce zadovoljiti tvoje potrebe kod motora, a da ne srljas sa kupovinom bilo kog jeftinijeg motora. Na tebi je da odlucis...

• U prolazu, 0 postova

Pa meni se keeway speed bas svidja, a finansijama smo ograniceni, pa smo ograniceni...:neznam:

Hocu reci da mi je plata 1.500 evrica bio bih u fazonu: "daj da kupim ybr", a ovako sam u fazonu: sta mogu uopste da kupim sa tim parama koje imam? A cekanje-stednja jos uvek kod mene nisu pokazali uspehe....

Bas juce mi je bio drugar gajbi i dosao u nekim belim air max, ja da bolje pogledam patike, ono pise "4us", ja rekoh sine nisu to valjda pJaCoti? On kaze da su mu se dopale i da ih je kupio. Ja pitam posto, on kaze 22.000 dinara. Pa hebem mu misa, sta se ja razmisljam za 500 da kupim motor kad je on dao 220 na patike!!! lol

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja