Jump to content

Moto Zajednica

Neverne bebe u Ivanjici

Recommended Posts

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Sve je bilo extra, bas sam bio odusevljen susretom ali Neverne bebe...I to u subotu vece... >:( >:(>:( FUUUUUUUUUUUUUUJ!One su vise za neki staracki dom.Svaka im casta za Zajdi zajdi, a ovo ostalo...bruka.Oni su odlicni muzicari al sviraju ocajnu muziku.Zar ne bi bilo bolje da se pojavio Cactus jack...na domacem terenu.  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM850

Sve je bilo extra, bas sam bio odusevljen susretom ali Neverne bebe...I to u subotu vece... >:( >:(>:( FUUUUUUUUUUUUUUJ!One su vise za neki staracki dom.Svaka im casta za Zajdi zajdi, a ovo ostalo...bruka.Oni su odlicni muzicari al sviraju ocajnu muziku.Zar ne bi bilo bolje da se pojavio Cactus jack...na domacem terenu.  ;)

Nazalost nisam bio na pomenutom skupu iz opravdanih razloga ali Bebe su definitivno bend koji odgovara svacijem uhu a licno nemam nista protiv ni protiv kaktusa samo mi se ne svidja tvoj komentar jer je totalno SUBJEKTIVAN a ako ti uspes da udovoljis stotinama ljudi onda svaka cast ::)

Ja sam rekao da su oni extra muzicari, ali oni bre sviraju baladice.Bend ciji se najveci hit zove "Tuzna pesma" nema sta da trazi na moto skupu.Za momke koji su svirali pre i posle njih retko ko je cuo a svi su bili odusevljeni.VEOMA je lako udovoljiti ne stotinama nego hiljadama ljudi na motorijadi...Dovedes nekoga da sprzi neki dobar rock i to je to.

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Ja sam rekao da su oni extra muzicari, ali oni bre sviraju baladice.Bend ciji se najveci hit zove "Tuzna pesma" nema sta da trazi na moto skupu.Za momke koji su svirali pre i posle njih retko ko je cuo a svi su bili odusevljeni.VEOMA je lako udovoljiti ne stotinama nego hiljadama ljudi na motorijadi...Dovedes nekoga da sprzi neki dobar rock i to je to.

Ja sa BEBAMA dogovorim šta da sviraju i...nema greške. Da i ja budem "malo subjektivan",BEBE su UBJEDLJIVO najjači bend na Balkanu,pogotovu uživo.

• Svrati ponekad, 369 postova

ZX11 mudro zboris :) ono sa histericnim klinkama je dobro.U tome i jeste poenta mog posta, zna se KOJA MUZIKA treba da se svira, a to ko svira, manje bitno.Slazem se i da su one dovedene da bi privukle gomilu pesaka.A sto se tice ulaznica za pesake...Pre 2 god kad su bili Partibrejkersi u Cacku bila ulaznica 300 din...pa 200...pa 100...I na kraju dzabe jer niko nije hteo da udje.

Pa ko zna sta valja dace pare al malo je takvih a niko iz organizacije ne bi voleo da mu kamp bude poluprazan.Inace Cacani su losa pubilka na koncertima, ja zivim u Ca.

Joj brate, ja sam bio na Borinom koncertu u prvim redovima, bilo divlje.Jos kad je ispred mene stao lik sa CBR 954...Topio sam se...Al na ostalim koncetrima...Bruka.E, da nije tvoja Kawana crne boje?

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Ljudi vi odoste u OFF, ovo je deo za moto skupove, a ne za neverne bebe. Nemojmo da brkamo babe i zabe.

Neverne bebe su deo skupova!!

Koji su oni deo? Dodju uzmu lovu i odu. Pa jel treba ja da otvaram teme o raznim bendovima koji su "deo" skupova? Pa cemo onda pricati o bendovim.

Ovo nije off, bez dobre muzike nema dobrog susreta.A sto se tiče toga da su bebe deo susreta...Pre bi to rekao za Jagode, Atomce (respect Indjija), Van gogh, Corbu, Apartman, Cactus jack...

A sto se tiče toga da su bebe deo susreta...Pre bi to rekao za Jagode, Atomce (respect Indjija), Van gogh, Corbu, Apartman, Cactus jack...

U potpunosti se slazem. Imamo isti ukus. I jos da dodam Alogia. A jedan sam od retkih koji je gledao Najvece moto bendove na svetu, Judast Priest i Saxon.

• Svrati ponekad, 369 postova

A sto se tiče toga da su bebe deo susreta...Pre bi to rekao za Jagode, Atomce (respect Indjija), Van gogh, Corbu, Apartman, Cactus jack...

U potpunosti se slazem. Imamo isti ukus. I jos da dodam Alogia. A jedan sam od retkih koji je gledao Najvece moto bendove na svetu, Judast Priest i Saxon.

Ne OFF-ujte ;D ;D ;D

Alogia svakako, nisam ih napisao jer sam na brzaka naveo nekoliko bendova.To je muzika koja treba da se slusa na susretima.Ili ako vec sviraju Bebe i slicni da im se kaze sta da sviraju.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja